2821
2789
منم ندارم    

امروز حوصله ناهار پختن هم ندارم🥴

فکر کنم آخر از این پاستا بسته بندی نیمه آماده ها درست کنم😁

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد چیز برگر دوبل سفارش بدم ولی شده ۵۰ تومن و دودلم 🥺😐

خیلی به فست فود علاقمندی از اون دو آتیشه ها 

چند کیلویی عزیزم؟منم خیلی فست فود دوس دارم ولی از وزنم خجالت میکشم😢

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
من شود پلو با مرغ با دلتنگی شاید فقط چند تا قاشق بخورم 

دلتنگ کی عزیزم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
دقیقا برا منم ی گوشه بالکنمون سقفش بازه از اونجا اب میاد تو خونه 

وای من عصابم خورد شد نمیدونم چیکارش کنم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
مرسی عزیزم https://www.ninisite.com/discussion/topic/5144100/نی-نی-یار-بچه-ها-تگ-کنید

به بقیه هم بگو گزارش بزن 10 نفر گزارش بزنن میترکه

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آش دندونی پختم برای اولین بار،ولی نمیدونم چندساعت طول میکشه تاآماده شه،یعنی الان که ساعت تقریبایازده ...

اره اماده میشه زودتر هم اماده میشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
امروز حوصله ناهار پختن هم ندارم🥴 فکر کنم آخر از این پاستا بسته بندی نیمه آماده ها درست کنم😁

عدسی درست کن کمی رشته و کشک و سبزی آش بزن

خیییلی خوشمزه س

خوراک هوای امروزه

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
درد چی، خدا شفا بده 

ممنون خانومی ...از صبح که بیدار شدم بالای سینم سمت راست کنار بغلم درد شدیدی داره انگار با چاقو میزنن در میارن😢

باردارم هستم بخاطر کرونا نمیتونم برم دکتر امونمو بریده😭

ما هم اش پختیم

به به عکس بذار انرژی بگیرم پاشم برم آش بذارم

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست