2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18821 بازدید | 3340 پست
اخه تو فقط چالش داری بقیه ندارن💎😂

عهههههه ماه تنها هم داره 

همینه ک همه کرماشونو تو چالش من خالی میکنن

خاکککک برساراشان

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😂😂😂😂من حس میکنم اونایی که گزارش میزنن همون کراش زده هان که ج رد ب سینشون زده شده😂

خخخخ 

مقداری خندیدم..

داداشای ما چه قدر بدخواه دارن😔

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@کاربر_51   سلام آبجی جون لطفا تشریف بیارید ❤️

سلام خواهر جونم ممنون از دعوتتون🌹

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
عه اونم داره؟؟؟

اره مرضیع هم داره از بچه های داخل سایت 

دنیا هم داره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه گنا داره😂 برو بر @نیکی0   و @ماه_تنها     رو بگو بترکن😂😂😂😂

چی شدع🙄🙄🙄🙄🙄

میخواد لوت بده ب نی نی یار چالش داری😂

مامانمه نمیکنه