2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

63 بازدید | 7 پست

سلام ب بچه های نینی سایت ‌.

چن تا کتاب خوب معرفی کنین رمان و این چیزا نباشه ب درد بخور باشه و ....کتابهایی ک واقعا بهتون کمک کرده باشه😘

زندگیم بچه هام ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در رابطه با چی هست عزیزم

کتاب اولی کتاب خوبیه مربوط به یک دوره 28روزه هست که به مامیگه ماباقدرت شکرگزاری میتونیم به چیزهایی که میخوایم برسیم وازهمه مهتراین شکرگزاری بایدازصمیم قلب وخالصانه باشه وخیلی نکات مثبت دیگه.

کتاب دوم یه جورایی یه بعد عرفانی داره،داستان درباره اتفاقهای مختلفی که برای یک مرد رخ میده ورویدادهایی که باعث افزایش تجربه هاش ودرس های بزرگی برای زندگیش میشه..

کتاب اولی کتاب خوبیه مربوط به یک دوره 28روزه هست که به مامیگه ماباقدرت شکرگزاری میتونیم به چیزهایی ک ...

مرسی عزیزم ..فکر کنم خیلی بدردم بخوره ....در رابطه با فکر و قدرت تصمیم گیری اینا چی ؟

زندگیم بچه هام ❤❤❤
مرسی عزیزم ..فکر کنم خیلی بدردم بخوره ....در رابطه با فکر و قدرت تصمیم گیری اینا چی ؟

قربونت گلم،درابطه باتصمیم گیری درحال حاضر حضور ذهن ندارم هرچی فکرکردم یادم نیامد😅کتابی که اختصاص کامل داشته باشه به این موضولع مدنظر ندارم ولی خوب توکتابهایی مثل رازهای موفقیت آنتونی رابینز...اثر مرکب وامثال اینها میتونی  یه مطالعه ای کنی،من بیشتر کتابای عرفانی وچیزایی که باعث آرامش ذهن بشه میخونم.