2777
2789
عنوان

وزنگیری کند بچه ام کلافه ام کرده

240 بازدید | 40 پست

امروز واکسن چهارماهگی اش زدم ۶۴۰۰ شده همش ۴۰۰ گرم وزن گرفته توی یک ماه چیکار کنم نمیگم تپل بشه ولی لاغره ۳۴۰۰ دنیا اومده قدش الان ۶۴

نمودار رشدش چطوره  بهداشت نشانتان  داد؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی سیر میشه؟من دخترم الان 16ماهشه شیر خودمو میدم با اینکه جز لاغراس ولی کمترین ماهی ک وزن اضافه گرد تا یکسالگی 800 گرم بود حتما پیگیری کن خیلی کمه ببین یبوست نیس سیز میشه الرژی نداره و ......

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
بهداشت میگه لاغره کم وزن گرفته شیرخشک هم یک ماهه ببلاک بهش میدم

درسته لاغر اما بچه کاملا طبیعی و سالمه  یعنی نمودار رشد از اول  کند نبوده.شیر خودتون رو خوب میخوره خودتون تغذیه  تون خوبه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
وا بچه به این خوبی  چه حوصله ای دارین که دغدغتون وزن بچه اتونه 😐😐

آخه دخترم کم وزن میگرفت الان نزدیک ۵ سالشه ۱۴ کیلو ...خودم و شوهرم لاغر نیستیم خودم ۶۴ کیلوام شوهرم ۸۰

آره خداروشکر خوبه

شیر خشک بهش بده اگه خوب نشد حتما پیش ی دکتر ببر

گفتم ببرمش پیش دکترش

ی معاینه ک ضرری نداره حتما ببر ......شیر خودتو میخوره؟یا شیرخشک؟اگر شیرخشکی شاید شیرخشکش بهش نسازه ببین عزیزم دکتر معاینه میکنه جسمس گلو گوش ولی 24 ساعت ک نمیتونه حالت بچتو چک کنه خودتو باید بدونی پی پیش چطوریه؟ابکی؟رنگش؟خلطی نیست؟عادیه؟هرچند ساعت شیر میخوره؟هربار چقدر؟شیر تو گلوش نمیاد؟استفراغ نداره؟و خیلی سوالای دیگه ک خودت باید بررسی کنی خدایی نکرده شاید رفلاکس داشته باشه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
شیر خشک بهش بده اگه خوب نشد حتما پیش ی دکتر ببر

و اینکه سن تولدش تا چهارماهگی باید۷ یا نهایتا ۸ باشه اما ۷ هم باشه کاملا نرمال 

ی معاینه ک ضرری نداره حتما ببر ......شیر خودتو میخوره؟یا شیرخشک؟اگر شیرخشکی شاید شیرخشکش بهش نسازه ب ...

شیر زیاد بهش میدم میخوره پی پی زیاد میکنه نه آبکی نیست استفراغ هم میکنه....ولی پسرم متاسفانه تک کلیه هست