momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 عنوان وزنگیری کند بچه ام کلافه ام کرده 240 بازدید | 40 پست امروز واکسن چهارماهگی اش زدم ۶۴۰۰ شده همش ۴۰۰ گرم وزن گرفته توی یک ماه چیکار کنم نمیگم تپل بشه ولی لاغره ۳۴۰۰ دنیا اومده قدش الان ۶۴ 1399/09/01 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17104 نمودار رشدش چطوره بهداشت نشانتان داد؟ میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
nara_n عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 6952 وا بچه به این خوبی چه حوصله ای دارین که دغدغتون وزن بچه اتونه 😐😐 زندگی زیباست
tiara9854 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 2683 مطمئنی سیر میشه؟من دخترم الان 16ماهشه شیر خودمو میدم با اینکه جز لاغراس ولی کمترین ماهی ک وزن اضافه گرد تا یکسالگی 800 گرم بود حتما پیگیری کن خیلی کمه ببین یبوست نیس سیز میشه الرژی نداره و ...... واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 نمودار رشدش چطوره بهداشت نشانتان داد؟ بهداشت میگه لاغره کم وزن گرفته شیرخشک هم یک ماهه ببلاک بهش میدم
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 مطمئنی سیر میشه؟من دخترم الان 16ماهشه شیر خودمو میدم با اینکه جز لاغراس ولی کمترین ماهی ک وزن اضافه ... گفتم ببرمش پیش دکترش
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17104 بهداشت میگه لاغره کم وزن گرفته شیرخشک هم یک ماهه ببلاک بهش میدم درسته لاغر اما بچه کاملا طبیعی و سالمه یعنی نمودار رشد از اول کند نبوده.شیر خودتون رو خوب میخوره خودتون تغذیه تون خوبه میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 وا بچه به این خوبی چه حوصله ای دارین که دغدغتون وزن بچه اتونه 😐😐 آخه دخترم کم وزن میگرفت الان نزدیک ۵ سالشه ۱۴ کیلو ...خودم و شوهرم لاغر نیستیم خودم ۶۴ کیلوام شوهرم ۸۰
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 درسته لاغر اما بچه کاملا طبیعی و سالمه یعنی نمودار رشد از اول کند نبوده.شیر خودتون رو خو ... آره خداروشکر خوبه
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17104 آره خداروشکر خوبه شیر خشک بهش بده اگه خوب نشد حتما پیش ی دکتر ببر میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
tiara9854 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 2683 گفتم ببرمش پیش دکترش ی معاینه ک ضرری نداره حتما ببر ......شیر خودتو میخوره؟یا شیرخشک؟اگر شیرخشکی شاید شیرخشکش بهش نسازه ببین عزیزم دکتر معاینه میکنه جسمس گلو گوش ولی 24 ساعت ک نمیتونه حالت بچتو چک کنه خودتو باید بدونی پی پیش چطوریه؟ابکی؟رنگش؟خلطی نیست؟عادیه؟هرچند ساعت شیر میخوره؟هربار چقدر؟شیر تو گلوش نمیاد؟استفراغ نداره؟و خیلی سوالای دیگه ک خودت باید بررسی کنی خدایی نکرده شاید رفلاکس داشته باشه واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 شیر خشک بهش بده اگه خوب نشد حتما پیش ی دکتر ببر فعلا دیروز ۴ تا شیر خشک ببلاک براش گرفتم گفتم اینا تموم شد میبرمش پیش دکترش
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17104 شیر خشک بهش بده اگه خوب نشد حتما پیش ی دکتر ببر و اینکه سن تولدش تا چهارماهگی باید۷ یا نهایتا ۸ باشه اما ۷ هم باشه کاملا نرمال میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
momytaranoom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 723 ی معاینه ک ضرری نداره حتما ببر ......شیر خودتو میخوره؟یا شیرخشک؟اگر شیرخشکی شاید شیرخشکش بهش نسازه ب ... شیر زیاد بهش میدم میخوره پی پی زیاد میکنه نه آبکی نیست استفراغ هم میکنه....ولی پسرم متاسفانه تک کلیه هست