2777
2789
عنوان

مهمون بی ادب و حال بهم‌زن....

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به دخترت بگو من همسن دخترت بودم یه بلایی سرم امد 😔 داغون شدم همش می گفتم کاش می دونستم چی به چی ...

گفتم بهش وای سر بسته

نمیدونه چند وقت یکبار میشه یا چند روزه

فقط بهش گفتن خانما گاهی اوقات مریض میشن و خونریزی دارن ...

واسه همه هست تو هم به موقع میفهمی

گفتم بهش وای سر بسته نمیدونه چند وقت یکبار میشه یا چند روزه فقط بهش گفتن خانما گاهی اوقات مریض میش ...

مگه چیه ک اینقد تو لفافه بهش بگی،یبکارت و یپریوده،،راحت واسش بگو ،بعدم بگو اینا مسائل خصوصی مربوط به زندگی خودته،بغیر از مامانت هیچکس دگ نباید درجریان باشه،چیز عجیب و شاخدار و زشتی نیست😐

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

سلام گلشاه جان ♥️

خوبی؟

چند روزه ذهنم درگیرته...

حالت بهتر شد ؟

آروم شدی عزیزجان ؟

آشتی کردین ؟ 😔

گلشاه جان بهت توصیه میکنم دیگه هرگز اجازه نده دختر دائیت بیاد خونت . چون شک نکن دختر خودت از رفتاراش یاد میگیره اونوقت مصیبتش واسه تو میشه . خیلی حواستو جمع کن...

سلام گلشاه جان ♥️ خوبی؟ چند روزه ذهنم درگیرته... حالت بهتر شد ؟ آروم شدی عزیزجان ؟ آشتی کردین ؟ ...

سلام عزیزم‌، خوبی؟ ممنون که به فکرمی

نه عزیزم اشتی نکردیم ، همیشه همینطوره زندگیه لعنتیه من

دختر داییمو امروز بردم گذاشتم خونشون

سلام عزیزم‌، خوبی؟ ممنون که به فکرمی نه عزیزم اشتی نکردیم ، همیشه همینطوره زندگیه لعنتیه من دختر د ...

خوب کاری کردی بردیش

آدم حال و حوصله بچه خودشم زیاد نداره چه برسه فامیل... اونم این جور فامیلا که خیری ندارن...

اینجور وقتا آدم باید به آرامش خودش فکر کنه عزیزم 💞💞

گلشاه بنظر خودت واقعا چی شد که زندگیت اینقدر سرد شد ؟؟ 

خیلی معذرت میخام اینو میگم

خودت از لحاظ عاطفی و ج ن.. زن سردی نبودی؟؟

یاخدا من جات بودم اصلاااا قبول نمیکردم بیارنش تنها خونم...مخصوصا پریوده چرا اوردنش اخهه ایییی

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
خوب کاری کردی بردیش آدم حال و حوصله بچه خودشم زیاد نداره چه برسه فامیل... اونم این جور فامیلا که خی ...

بخدا خیلی گرم بودم ، خیلی زیاد، هر موقع رفتم سمتش، پس زد ، خواستم کاری انجام بدم ، بد جور زد تو ذوقم ! ببین تو این هشت سال زندگیمون ، هنوز بدن منو لمس نکرده !!!! 

بنظر من فقط خانوادش منو از چشم شوهرم انداختن 

الهی خدا از اینجور خانواده شوهرای بدذات و پلید نگذره

الهی به سر خودشون بیاد

منم با یه همچین خانواده ای طرفم هررررراهی باشه میرن تا فقط بین ما اختلاف و بحث و قهر بندازن

من که فقط واگذارشون کردم به خدا 😔😔

بخدا خیلی گرم بودم ، خیلی زیاد، هر موقع رفتم سمتش، پس زد ، خواستم کاری انجام بدم ، بد جور زد تو ذوقم ...

گلشاه جان دلیلشو ازش نپرسیدی هیچوقت؟

ببین میدونم واقعا میفهمم غرورت رو ازش گذشتی 

ولی بخاطر بهبودی زندگی و روابطتون باید بیشتر پیگیر میشدی...

بخدادحالتو میفهمم که تو ذوقت خورده

ولی اخه اینجورم که نمیشه...

دلخوشی یه زن به موندن تو یه زندگی بیشتر به گرمی رابطه عاطفی هستش‌.. چجور تونستی از این نیازت بگذری؟

چرا در این مورد ازش طلبکار نمیشی؟؟

حق به جانب باهاش صحبت کن

بگو منم آدمم

نیاز دارم

احساسات دارم

اگه تو نخای و نتونی جوابگوی نیاز من باشی پس کی باید باشه ...

گلشاه جان دلیلشو ازش نپرسیدی هیچوقت؟ ببین میدونم واقعا میفهمم غرورت رو ازش گذشتی  ولی بخاطر ب ...

مگه میشه نگفته باشم ؟ مگه میشه سکوت کرده باشم؟! 

ولی بی نتیجه ، دیگه مهم نیست برام ، اون خودشم باید بخواد که نمیخواد 

ایییش 😳عجب گودزیلاییه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)