دختر داییمالان دو سه روزه اومده خونمون ، کلاس ششمیه ! با زبون خودشون و بدون دعوت من فرستادن خونم تا حال و هواش کمی عوض شه! حالا اون بماند ! ولی کلا رفتاراش خیلی ضایع و عجیبه ! اولا لحظه ای که رسید خونمون ، گفت تو ماشین پریود شده ! لباسشو دراورد ، دیدمخورده به لباس زیر و شلوارش! نمیدونم حالا به صندلیه ماشینم نفوذ کرده یا نه! خودمم وسواس دارم ! حالمبد میشه اصلا! بعد هی نوار بهداشتیشو عوض میکنه ، با خونش به من نشون میده که کیسه بیارم بندازه توش! اون شب میگم ، دوتا نوار بزار ، پس نده بیرون ، میگه نه ، گذاشتم رو پرده ی بکارتم نوارو !!!!!!!! اینجوری دیگه بیرون نمیزنه!!!!یا بدون اجازه هی پامیشه از خودش پذیرایی میکنه ! یا میگه گشنمه!!! دیشب برده بودمشون با دخترم هواخوری با ماشین ، هی رستورانای گرون قیمت نشونم میداد، میگفت بریم شام بخوریم ! اونام تعطیل بودن ! هی دخترمو یاد میداد بگه گشنس! آخرش بردمشون فست فود ، اوردم تو خونه بخورن!علاوه بر غذای خودش، فست فود دخترمم میخورد ، تا اخر همه رو جارو کشبد! بعد بلند شده میگه ، وای حالم بد شد! خیلی خراب و بدمزه بودن! میگم اخه قاطی کردی ، همه رو همزمان خوردی! میگه خواستم از گشنگی نمیرم !!!! بخدا همش میارم میخوره ها! فکر کن اینو پیشه پدر مادرش بگه ! دختر ۱۲ ساله به من میگه : سینه بند داری بدی بزنم ، (دقیقا با این الفاظ!!!!!) میگه برا من اذیتم میکنه ! بده از ماله تو استفاده کنم!
خلاصه خیلی بی ادب و بی نزاکته! من ره احترام داییم و زنش به روم نمیارم و چیری نمیگم ، ولی اعصابم واقعا بهم ریخته دیگه
یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
بفرستش بره آسایش خودت مهم تره بعدم خانومم هیچوقت مسئولیت بچه کسی مخصوصا دختر تو سن بلوغ رو بعهده نگیر الان خوب ماجرایی خدای نکرده کوچکترین اتفاق بیفته تا عمر داری باید حرف بشنوی