sepi_tow مدیر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 عنوان بوتاکس | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 17 پست دوستان یه جای مطمئن برای بوتاکس معرفی میکنید ؟؟؟ تهران باشهنمیدونم کلینیک بهتره یا مطب و ترجیحا سمت یوسف آباد یا امیرآبادبرای درمان میگرن میخوام یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan 1399/09/01 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farnooshakam عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 660 منم خیلی پیشونیم چروک داشت و زشت بود، تو کلینیک بوتاکس زدم، خیلی خوب شدم. به نظرم برو پیششون. هم محیطشون خیلی زیبا و دلنشینه هم پرسنل و پزشک خیلی کار بلدن
sepi_tow مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 منم خیلی پیشونیم چروک داشت و زشت بود، تو کلینیک بوتاکس زدم، خیلی خوب شدم. به نظرم برو پیششون. هم ... انجام دادم عزیزممن برای میگرن میخواستم یه کلینیک عالی پیدا کردم و رفتم یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
zahrarahmani12 عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2079 من سالهاست بوتاکس میزنم و اینبار بهترین تجربهمو در کلینیک مبین داشتم. کاملاً طبیعی و بیحالت عروسکی!