2777
2789
عنوان

بوتاکس

739 بازدید | 17 پست

دوستان یه جای مطمئن برای بوتاکس معرفی میکنید ؟؟؟

تهران باشه

نمیدونم کلینیک بهتره یا مطب

و ترجیحا سمت یوسف آباد یا امیرآباد

برای درمان میگرن میخوام 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کلینیک رویال سلامت سمت قیطریه و سعادت اباد شعبه داره اسمشو سرچ کن 

خودت رفتی ؟ مطمئنه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای بوتاکس ابروهام دوبار رفتم راضیم البته پارسال رفتما الان تو کرونا خبر ندارم هستن یانه 

فردا بهشون زنگ میزنم 

ممنون ازت 

من کلینیکی که کاشت مو انجام دادم 10 روز پیش خانومم چند روز بعدش بوتاکس زد خوب شده راضی هستیم دوتامون حالا قراره من رفتم پی آر پی ایشونم بیاد بعدا خودمم شاید برم اونجا بوتاکس خانومم خوب شد دلم خواست منم انجام بدم

کلینیکش آنیل بود تو صادقیس نزدیک خونمونه

من کلینیکی که کاشت مو انجام دادم 10 روز پیش خانومم چند روز بعدش بوتاکس زد خوب شده راضی هستیم دوتامون ...

ممنون 

شمارشو از گوگل پیدا میکنم 

برای هفته ی دیگه میرم ببینم چطوریه 

ممنون  شمارشو از گوگل پیدا میکنم  برای هفته ی دیگه میرم ببینم چطوریه

سلام عزیزم امکان داره جواب سوال منم بدی تو پر بازدیدا دیدم موکل داری  

میشه بگی کی ازدواج میکنم ؟؟؟؟ کی واسم خواستگار میاد ؟؟؟ با علی ازدواج میکنم یان ؟؟،

مرسی عزیزدلم شرمنده 💖💖💞💞💞💞💞💞

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
سلام عزیزم امکان داره جواب سوال منم بدی تو پر بازدیدا دیدم موکل داری   میشه بگی کی ازدواج میکن ...

عزیزم من موکل به کسی میگم که بهم وکالت داده برای امور حقوقی 

همشونو سرکار گذاشته بودم و داشتیم میخندیدیم 

شما هم به این چیزا باور نداشته باش 

عزیزم من موکل به کسی میگم که بهم وکالت داده برای امور حقوقی  همشونو سرکار گذاشته بودم و داشتیم ...

مرسی عزیزم 💖

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

یکی از روش های پر کاربرد در جوانسازی پوست و درمان برخی از بیماریهای مزمن اجزای بدن، تزریق بوتاکس است. بوتاکس نوعی داروی تولید شده از سم است که توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم تولید می شود. سازندگان بوتاکس، آن را در دوزهای بسیار کم از سم بوتولینوم تولید می کنند. این دارو می‌تواند موقتاً ماهیچه‌ها را فلج کند، که این موضوع می‌تواند برای طیفی از ماهیچه‌ها و اختلالات مربوط به عصب مفید باشد. البته خرید بوتاکس مناسب، در کیفیت نتیجه عمل تزریق و کاهش عوارض آن بسیار موثر و تعیین کننده است. در براَورد هزینه نهایی عمل بوتاکس قیمت بوتاکس تزریق شده بسیار اهیمت دارد. برند های معتبر بوتاکس متنوع هستند. قیمت بوتاکس مصپورت به عنوان یک محصول ایرانی بسیار مناسب است. همچنین در بین مارک های معتبر خارجی قیمت بوتاکس دیسپورت را می توان به عنوان یک برند مناسب دانست.