من کلینیکی که کاشت مو انجام دادم 10 روز پیش خانومم چند روز بعدش بوتاکس زد خوب شده راضی هستیم دوتامون حالا قراره من رفتم پی آر پی ایشونم بیاد بعدا خودمم شاید برم اونجا بوتاکس خانومم خوب شد دلم خواست منم انجام بدم
برای تزریق بوتاکس و ژل لب توی تهران من دکتر نبی پور بهتون معرفی میکنم عالی هستن توی این زمینه من خودم الان چند ساله میر پیششون این هم ادرشس سایتشونه که میتونید نمونه کاراش ببینید
یکی از روش های پر کاربرد در جوانسازی پوست و درمان برخی از بیماریهای مزمن اجزای بدن، تزریق بوتاکس است. بوتاکس نوعی داروی تولید شده از سم است که توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم تولید می شود. سازندگان بوتاکس، آن را در دوزهای بسیار کم از سم بوتولینوم تولید می کنند. این دارو میتواند موقتاً ماهیچهها را فلج کند، که این موضوع میتواند برای طیفی از ماهیچهها و اختلالات مربوط به عصب مفید باشد. البته خرید بوتاکس مناسب، در کیفیت نتیجه عمل تزریق و کاهش عوارض آن بسیار موثر و تعیین کننده است. در براَورد هزینه نهایی عمل بوتاکس قیمت بوتاکس تزریق شده بسیار اهیمت دارد. برند های معتبر بوتاکس متنوع هستند. قیمت بوتاکس مصپورت به عنوان یک محصول ایرانی بسیار مناسب است. همچنین در بین مارک های معتبر خارجی قیمت بوتاکس دیسپورت را می توان به عنوان یک برند مناسب دانست.