2777
2789
عنوان

حالم خیلی بد😔💔

292 بازدید | 22 پست

سلام خانوما اگه میشه لطفا کمکم کنین😞

راستش من تقریبا سه سال خیلی با یکی از بستگانم از جانب مامانم مقایسه میشدم خیلی زیاد

ینی هر کاری اون میکرد مامانم زودی اونو میکوبید تو سرم ولی وقتی من یکار خوبی میکردم هیچوقت تشویقم نمیکرد

هیچوقت حمایتم نکرد هیچوقت😔

بخاطر مقایسه شدن بیش از حد من سعی کرد کارامو با اون کسی که مقایسه میشم یکی کنم ینی یجورایی تقلید از کارای اون😢

اون با یه پسری در ارتباط بود و عاشقش بود منم همینکارو کردم(که ای کاش نمیکردم😔😭)سه سال با یه پسر تو مجازی دوست بودم

هم دیگه رو خیلی دوست داشتیم ولی خیلی اذیتم کرد کل رابطه بهم دروغ گفت سه بار تنهام گزاشت همیشه ناراحتم میکرد ولی بخاطر دوس داشتن زیاد میبخشیدمش😓

الان رفته.نامزد کرده😔خیلی داغونم خیلیییی متاسفانه کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم یا مشکلمو بهش بگم

کم حوصله شدمو حوصله هیچیو ندارم.کلی درس دارم ولی حتی حوصله کتاب باز کردنو هم ندارم

حس میکنم کلی فکرو خیال تو سرمه که پاک نمیشه و اذیت میشم

لطفااا یه راهکار بدین واسه اینکه باز حالم خوب بشه😭

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودت تكرار كن اين روزا تموم ميشع و اينكه حتما بايد پيشرفت كني

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عزیزم حالا چرا از همه ی کارایی که ایشون انجام دادن تو این یکی ازش تقلید کردی فکر میکنی مادرت این کارشو تایید میکنه؟!باید زمان بگذره تا از سرت بیافته 

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

عزیزم

به سالی دیگه فک‌کن اینموقع قطعا این حالتو نخواهی داشت

و این چیزایم ک گفتی اینده خوبی باهاش نداشتی

پس الان ناراحت باشی بهتره تا یه عمر بدبختی بکشی❤

خدا به دلت ارامش بده واسه خودت هدف تایین کن تلاش کن واسه زندگیت به حرف مامانتم نباش زندگی توعه تو تصمیم میگیری چطور باشی نه بخوایی راه یکی دیگرو بری.. تو کلا یه ادم دیگه ای واسه خودت زندگی کن ب وقتشم ادم درستش میاد

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾