2777
2789
عنوان

حالم خیلی بد😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
عزیزم حالا چرا از همه ی کارایی که ایشون انجام دادن تو این یکی ازش تقلید کردی فکر میکنی مادرت این کار ...

دلم میخاست مامانم یکمم از من حمایت کنه واسه یه لحظه هم شده منو ببینه ولی اخرش با این مقاسه شدنا کار دستم داد😔

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
ینی مؤثر هستش؟😔

اره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به سالی دیگه فک‌کن اینموقع قطعا این حالتو نخواهی داشت و این چیزایم ک گفتی اینده خوبی باهاش ن ...

خسته شدم از این اوضاع میخام تغییر کنم زندگی خوبی داشته باشم ولی متاسفانه بخاطر این اتفاقات که گفتم نمیتونم

همش فکرم درگیر هستش خیال پردازی میکنم هیچ ارزویی انگار ندارم دلم میگیره وقتی میبینم دوستام با ذوق فکر لباس پاییزی و زمستونی هستن من نشستم غصه میخورم😔

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
دلم میخاست مامانم یکمم از من حمایت کنه واسه یه لحظه هم شده منو ببینه ولی اخرش با این مقاسه شدنا کار ...

چند سالته عزیزم؟معلومه کم سنی و هنوز اول راه🤗 ده سال دیگه به این حال و روزت میخندی اصلا شاید یادت نیاد و بین روزمرگیهات گم بشن خاطرات اون طرف،گلم خودتو دوست داشته باش و با هیچکس مقایسه نکن کاریو انجام بده که دلتو شاد و آروم میکنه مامانا گاهی یکم بی انصافی میکنن 🙄میگذره😉

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍