2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

224 بازدید | 54 پست

سلام الان عکس اپلود نمیشه پسرم ۲ سال و۳ ماهشه ازاین سنجاق ها ک گوشه دفتر وکتاب میزنن قورت داد📎دقیقا ازهمین مدل  شوهرمم سرکاره الان هرکار کردم نتونستم کاری کنم بالا بیاره از ازگلوش دربیارم فعلا هم حالش خوبه خداروشکر فقط گاهی انگار چیزی تو گلوشه .بخدا نمیدونم چیکارکنم. بنظرتون دفع میشه .        📎

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

نیم ساعتی میشه قورت داده

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیم ساعتی میشه قورت داده

عیب نداره زنگ بزن ۱۱۵ بگو بهشون

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
زنگ بزن از ۱۱۵ بپرس گلم

ایران نیستم عزیزم ،،،زبانمم خوب نیس ک بخوام زنگ بزنم گوشیمم شارز نداره

ایران نیستم عزیزم ،،،زبانمم خوب نیس ک بخوام زنگ بزنم گوشیمم شارز نداره

ای بابااااا😢دوستی نداری اونجا؟

زنگ بزن بگو اونا بپرسن

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

سلام اندازش چند سانته؟؟؟طول وعرضش؟؟جواب بدین راهنمای کنم

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)

ببخشیدا مگه دیوونه شدی دختر

چرا وادارش می کنی که بالا بیاره، نمیگی بیاد تو نای یا راه تنفسش رو ببنده

احتمال زیاد دفع میشه

بعضیا بودم که بچه شون سکه کوچیک قورت داده ولی دفع شده

نهایت ببرش یه دکتر

دفن میشه گلم بنظرم اونم ک گلوش درد. میکنه چون گلوشو. احتمالا زخم کردع چیز داغ بده بهش بخوره

بخدا جرعت نکردم الان بهش غذایی چیزی بدم .یه بار گفتم ابلیمو بریزم تو گلوش شاید بالا بیاره ولی گفتم خطر ناکه .فعلا گریه نمیکنه .یک ساعت دیگه هم‌باید بخوابه و غذا‌شو بدم .بنظرت غذاش رو بدم .ابگوشته .با سیب زمینی میکس میکنم میدم یاهمونجوری

ببخشیدا مگه دیوونه شدی دختر چرا وادارش می کنی که بالا بیاره، نمیگی بیاد تو نای یا راه تنفسش رو ببند ...

فردا هم همه جا تعطلیله بخدا نمیدونم چیکار کنم اگه شدمیبرمش بیمارستان .الانم شوهرم سرکاره اصلا جواب گوشی نتونست بده جواب نداد هرچی زنگ زدم

بچه ام خوابه وگرنه خودم زنگ میزدم اورژانس میپرسیدم برات

مامانا یکبتون زنگ بزنید لطفا بپرسید از ۱۱۵