2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 54 پست
اصلااا نترس اصلاااا کمی تحمل کن ببینیم چی میشه

ممنون قربونت برم.خداروشگر حالش خوبه گریه نمیکنه‌.فقط دو دلم بهش غذا بدم یانه.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترسید سعی کنید غذاهای مث پوره سیب زمینی وژله ای بدید ..ب احتمال زیاد دفع بشه ..اگ تا فردا دیدین دفع ...

باشه امشب آبگوشت گذاشتم الان واسش سیب زمینی پوره درست میکنم میدم بهش خدا کنه دفع شه میترسم توی روده اش گیر نکنه یا یه وقتی ته‌گلوش نباشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

عزیزم زنگ زدن گفتن باید ببرید دکتر اونجا ملین میدن بهش چون نوک تیزه 

عکس اینا میگیرن و دارو میدن دفع شه

بازم خود دانی چون اوضاع کرونایی هست آدم میترسه😔

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
باشه امشب آبگوشت گذاشتم الان واسش سیب زمینی پوره درست میکنم میدم بهش خدا کنه دفع شه میترسم توی روده ...

تا دلتون بحواد مریض با بلع جسم حارجی دیدم وداشتم ..این سنجاق تورودش گیر نمیکنه چون فضای داخلی روده بزرگتراراین اندازهاس...وشیر معده اونقد اسیدی هست ک ازبین ببرش بازسوالی بود درخدمتم

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
عزیزم زنگ زدن گفتن باید ببرید دکتر اونجا ملین میدن بهش چون نوک تیزه  عکس اینا میگیرن و دارو می ...

اره بخدا بخاطر کرونا‌میترسم .چون کلا این ماه نوامبر قرنطینه شدید اعلام کردن همه جا.بخدا نمیدونم چی کار کنم توکل برخدا.توی تاپیک های قدیمی خوندم یکی سکه قورت داده بود دفع شده بود.حتی یکی گفت بادکنک قورت داده بوده دفع شده یکی دیگه هم گفت مییخ قورت داده دفع‌ شده بلکه توکل برخدا واسه پسرمم بخیر بگذره دفع کنه 

اره بخدا بخاطر کرونا‌میترسم .چون کلا این ماه نوامبر قرنطینه شدید اعلام کردن همه جا.بخدا نمیدونم چی ک ...

منم جای شما بودم نمیبردم ولی چون خودت خواستی زنگ زدیم اورژانس

اونام طبق وظیفشون گفتن ببرید

ولی هرطور صلاحتونه گلم ❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
تا دلتون بحواد مریض با بلع جسم حارجی دیدم وداشتم ..این سنجاق تورودش گیر نمیکنه چون فضای داخلی روده ب ...

خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون .خداکنه همینطور بشه که شما گفتین.الان یکی ازتاپیک های قدیمی دیدم گفت بچم بادکنک  کلا قورت داده و مادرش متوجه نبوده وقتی دفع شده متوجه شده بوده .الان واسش پوره سیب زمینی میدم با اب زیاد انشالله که دفع بشه ...خداروشکر شکر الان حالش خوبه 

منم جای شما بودم نمیبردم ولی چون خودت خواستی زنگ زدیم اورژانس اونام طبق وظیفشون گفتن ببرید ولی هرط ...

قربون مهربونیت دوست گلم الهی ک همیشه دلت شاد باشه‌ خیر ببینی ،،،من واقعازبانم خوب نبود ک زنگ بزنم شوهرمم گوشی اصلا جواب نداد .الان یکی از دوستان میگن پوره سیب زمینی بدم خوبه بهش میدم ،انشالله ک دفع بشه 

خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون .خداکنه همینطور بشه که شما گفتین.الان یکی ازتاپیک های قدیمی دیدم گفت ب ...

خودم 115 کارمیکنم اگ اندازش درحد چهارپنج سانته واقعا لازم نیس تواین شرایط اگ دیدین فردا وتا8ساعت بعد بلعش شکم درد داشت برید واسه سونو واسکن ...مایعات بهش بدید...خواهش

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
خودم 115 کارمیکنم اگ اندازش درحد چهارپنج سانته واقعا لازم نیس تواین شرایط اگ دیدین فردا وتا8ساعت بعد ...

بازم ممنونم حواسم بهش است بهش زیاد نوشیدنی و..میدم 

بازم ممنونم حواسم بهش است بهش زیاد نوشیدنی و..میدم 

حواهش

قربون مهربونیت دوست گلم الهی ک همیشه دلت شاد باشه‌ خیر ببینی ،،،من واقعازبانم خوب نبود ک زنگ بزنم شو ...

قربونت گلم❤❤😘😘