بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم زنگ زدن گفتن باید ببرید دکتر اونجا ملین میدن بهش چون نوک تیزه عکس اینا میگیرن و دارو می ...
اره بخدا بخاطر کرونامیترسم .چون کلا این ماه نوامبر قرنطینه شدید اعلام کردن همه جا.بخدا نمیدونم چی کار کنم توکل برخدا.توی تاپیک های قدیمی خوندم یکی سکه قورت داده بود دفع شده بود.حتی یکی گفت بادکنک قورت داده بوده دفع شده یکی دیگه هم گفت مییخ قورت داده دفع شده بلکه توکل برخدا واسه پسرمم بخیر بگذره دفع کنه
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
تا دلتون بحواد مریض با بلع جسم حارجی دیدم وداشتم ..این سنجاق تورودش گیر نمیکنه چون فضای داخلی روده ب ...
خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون .خداکنه همینطور بشه که شما گفتین.الان یکی ازتاپیک های قدیمی دیدم گفت بچم بادکنک کلا قورت داده و مادرش متوجه نبوده وقتی دفع شده متوجه شده بوده .الان واسش پوره سیب زمینی میدم با اب زیاد انشالله که دفع بشه ...خداروشکر شکر الان حالش خوبه
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊