2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 18 پست
چقد بد متاسفم انشالاه پدرتون به زودی خوب شه مادر منم هفته ی اول خوب بود بعدش شدید شد ای کاش میتونستم ...

من همون تلفنی هم نشنیدم😞😞الان دو هفتس ندیدمش.اخرین بترم چندروز پیش حرف زدم.دلم برای بچه تو دلم میسوزه.دیروز خونه تنها بودم اننننقد بلند بلند گریه کردم حالم داشت بد میشد.خیلی خیلی بی از حد وابستم ب پدرمادرم

من همون تلفنی هم نشنیدم😞😞الان دو هفتس ندیدمش.اخرین بترم چندروز پیش حرف زدم.دلم برای بچه تو دلم میس ...

عزیزم منو ببخش نتم خیلی ضعیفه دیر جواب میدم الهی قربونت شم حق داری ناراحت باشی منم چن روز بود خیلی گریه و زاری میکردم بعدش خودم به خودم امید میدم زیاد فکرت درگیر نکن خصوصا اینکه باردار هم هستی دعا کن کاری جز دعا از دستمون برنمیاد لعنت به کرونا انقد ناتوانمون کرده تورو خدا خیلی خیلی مواظب خودت و بچه ی تو دلت باش خیلی خودتو درگیر نکن آرامشتو حفظ کن استرس سمه انشالاه هم پدر شما هم مادر من به سلامت بیان خونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منو ببخش نتم خیلی ضعیفه دیر جواب میدم الهی قربونت شم حق داری ناراحت باشی منم چن روز بود خیلی گ ...

انشالله...بهت درخاست دوستی میدم از حاله مادرت باخبرم کن.کارم ک شده دعا و صلوات.خودم ک امروز بعد از دو هفته رفتم دو دقیقه تو حیاط و اوندم.تا حیاطم نمیرم انقد بی حوصلم

انشالله...بهت درخاست دوستی میدم از حاله مادرت باخبرم کن.کارم ک شده دعا و صلوات.خودم ک امروز بعد از د ...

کاملا درکت میکنم میفهمت انشالاه که دعا هامون مستجاب شه خیلی به خودت فشار روحی و روانی نده منم مثل شما کارم فقط دعا شده عزیزم درخواست دوستی بده