2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا 10 ساله اینجورم درد ندارم فقط تپش بعضی وقتا حتی نفس کشیدن برام سخت میشه

احتمالا افتادگی دریچه داری. باید اکو بدی. بعد یک دور پرانول میخوری ریتم قلبتو تنظیم میکنه و اوکی میشی. بعدش فقط موقع درد میخوری

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

من خودم دریجه میترالم افتادگی داره با یک دریجه دیگه قلبم. .. تو زندگیمم مشکلی ایجاد نکرده.. البته دیگه روزه نمیگیرم‌ دکترم گف ضرر  داره. فقط باید مراقب بود بیشتر نشه‌ چون درمان خاصی هم نداره‌ ولی اکثرا دارن ولی خبر ندارن

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
احتمالا افتادگی دریچه داری. باید اکو بدی. بعد یک دور پرانول میخوری ریتم قلبتو تنظیم میکنه و اوکی میش ...

درد ندارم 

خییییییلی کم پیش میاد که درد خفیفی میاد سراغم

22 سالمه نمیدونم کم خونم یانه

بارداری؟

پلک پایینت رو نگاه کن ببین چه رنگیه 

صورتی پر رنگ باشه کم خون نیستی

خیلی پریده رنگ باشه  کم خونی 

کلا خانم ها به دلیل پریود کم خون مبشوند موقع  بارداری  کم خونی  بیشتر میشه 

فرفولیک مصرف کن و ویتامین ث

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
من مامانم اینجوریه ممکنه ارثی باشه؟

اره ارثی هست. منم‌ وراثت دارم از پدر و پدربزرگم