2777
2789
درد ندارم  خییییییلی کم پیش میاد که درد خفیفی میاد سراغم

میدونم. همون تپش. یا ممکنه یک‌جوری ضعف کردن از داخل.. برای هر کس ی طوره

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ارثی هست. منم‌ وراثت دارم از پدر و پدربزرگم

پس فکر کنم دلیلش همینه چون مامانم هم بهش گفتم دریچه میترال قلبت افتادگی داره البته رماتیسم قلبی هم داره قبلا برا افتادگی دریچه دارو مصرف میکرد ولی الان خوبه 

پس فکر کنم دلیلش همینه چون مامانم هم بهش گفتم دریچه میترال قلبت افتادگی داره البته رماتیسم قلبی هم د ...

پس پیگیری کن حتما ای گل😄. چون اگر مطمئن بشی. گریه و روزه و این حرفا برات ضرر داره و باید رعایت کنی ک بیشتر نشه خدایی نکرده

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
اره دقیقا همینجورم که میگید انگار بدنم از داخل خسته اس بخاطر تپش

هوم. یا یک طوری قلبت از داخل خالی میشه😄 من از ۱۵ سالگیم فهمیدم.. ورزش هم دو نباید بری.. اگر دانشجو باشی بهت برگه میده😁

پس پیگیری کن حتما ای گل😄. چون اگر مطمئن بشی. گریه و روزه و این حرفا برات ضرر داره و باید رعایت کنی ...

من وقتی گریه میکنم یا میرم روضه تپش قلبم شدید میشه احساس خفگی میکنم 

ممنونم ازت گلم

من وقتی گریه میکنم یا میرم روضه تپش قلبم شدید میشه احساس خفگی میکنم  ممنونم ازت گلم

نباید بری اصلا. من رفته بودم کربلا دکترم کلی دعوام کرد. چون اونجا حالم بد شد. گف فشاری هست ک وارد قلبت میشه. روزه هم از ۱۵ سالگیم نمیگیرم دیگه. هم سن توام😄

خواهش عزیزم

هوم. یا یک طوری قلبت از داخل خالی میشه😄 من از ۱۵ سالگیم فهمیدم.. ورزش هم دو نباید بری.. اگر دانشجو ...

وقتی مدرسه میرفتم بهمون فرم سلامت میدادن وقتی میپرسیدن بیماری داری دوست نداشتم بگم تپش قلب دارم 

وقتی مدرسه میرفتم بهمون فرم سلامت میدادن وقتی میپرسیدن بیماری داری دوست نداشتم بگم تپش قلب دارم  ...

مگه دکتر نمیرفتی برای ورزش؟ اخه صدای قلبو گوش میده باید میفهمید

نباید بری اصلا. من رفته بودم کربلا دکترم کلی دعوام کرد. چون اونجا حالم بد شد. گف فشاری هست ک وارد قل ...

اره واقعا فشار میاد به قلب

من همینجوریشم یه چیز احساسی میبینم زود اشکم میاد چه برسه به روضه و کربلا

البته خداروشکر دو بار کربلا رفتم ولی به تپش قلبم اهمیت ندادم

اره واقعا فشار میاد به قلب من همینجوریشم یه چیز احساسی میبینم زود اشکم میاد چه برسه به روضه و کربلا ...

😁😁😁 دیگه ازین به بعد بده‌ . احتمال پیشرفت وجود داره

نه نمیرفتم

اهان. برای ما اجازه نمیدادند اگر دکتر نمیرفتیم اجازه ورزش هم نداشتیم