2777
2789
چرا نمیری اداره کار  یا کاریابی های مجاز شهرتون؟  یه سر برو اونجا  اسمتو بنویس . احت ...

اداره کار برم چی بگم مثلا? عموم تو اداره کار کارمیکنه پاورپوینت کپتیویت و وورد و این چیزا بلدم کارشناسی اقتصاد نظری ارشدعلوم تربیتی دارم

آزمون استخدامی شرکت کردم منتها حوصله خوندن ندارم برای عنوان شغل کارشناس اقتصادی کتابای تخصصی ندارم ع ...

راستش من تا حالا  برای آزمون های دولتی نخوندم . من از طریق کاریابی ها برای کارخونه درخواست کار توی بخش امور اداری دادم . 

ولی داداشم مثل تو قبلا واسه استخدامی کتاب میخوند باید از کتابفروشی مجموعه سوالات عمومی آزمون ها ی استخدامیرو بگیری .

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من تا حالا  برای آزمون های دولتی نخوندم . من از طریق کاریابی ها برای کارخونه درخواست کار ...

منظورم پارتی بود آخه خیلیا رفتن سرکار الانم جواب سلام مارو نمیدن رفتن تهران تو شهرداری نمیدونم چه جور رسیدن اونجا ' حال ندارم کتاب بخونم تمرکز ندارم مامانم نیست داغونم

اداره کار برم چی بگم مثلا? عموم تو اداره کار کارمیکنه پاورپوینت کپتیویت و وورد و این چیزا بلدم کارشن ...

برو اداره کار یا کاریابی ها (میتونی آدرسشو از خود کارمند اداره کار بگیری) اونجا ثبت نام کن . مدارکتو ببر با  مدرک  و ازشون اگه کانال واتساپ و تلگرام دارن حتما بگو تو رو اد کنن که بتونی موقعیت های کاری رو ببینی . یا هفته ای یکبار برو سر بزن ببین موقعیت کاری جدید چی دارن . 

من همیشه همینجوری کار پیدا کردم

منظورم پارتی بود آخه خیلیا رفتن سرکار الانم جواب سلام مارو نمیدن رفتن تهران تو شهرداری نمیدونم چه جو ...

عزیزم درکت میکنم 

شرایطت سخته ولی ناامید نباش 

من خودم هیچ پارتی ای ندارم  و اتفاقا مدرکم هم کاردانیه . ولی ناامید نشدم . برای کار هفته ای یکبار میرفتم اداره کار موقعیت کاری ای که به من میخورد رو بهم پیشنهاد میدادن . البته چون لیسانس نداشتم خیلی برام کار نبود ولی خدا رو شکر الان چون تجربه کاری دارم (قبلا ۴ سال جاهای مختلف کار کردم و حقوقم خیلی کم بود ولی بیمه میشدم)  توی آزمون عملی یه شرکت قبول شدم  قراره  چند وقت دیگه بهم زنگ بزنن برای کار . 

ممنون میشه بپرسم به چی مشغول هستید? مدرکتون چی بود

من کاردانی نرم افزار بودم 

دیگه نتونستم ادامه تحصیل بدم 

۲۲ سالگی رفتم اداره کار  منشی گری دفتر بیمه رو پیشنهاد داد . سه سال اونجا کار کردم یکسال هم انبار دار بودم . درکل تجربه خوبی برام شد 

ممنون میشه بپرسم به چی مشغول هستید? مدرکتون چی بود

من فعلا یک ماهه بیکار شدم . چون سابقه بیمه دارم برای بیمه بیکاری اقدام کردم .  حالا اگه از شرکتی که آزمون عملی دادم زنگ بزنن میرم سر کار اگه نه  سال آینده میرم دنبال کار 

اداره کار برم چی بگم مثلا? عموم تو اداره کار کارمیکنه پاورپوینت کپتیویت و وورد و این چیزا بلدم کارشن ...

اگه عموت توی اداره کار هست یه سر برو پیشش ببین موقعیت کاری داره واست یا نه . 

کلا هر کاری میکنی فقط توی خونه نشین  چون افسرده میشی و عمرت الکی میره .

حداقل با کار کردن سرت گرم میشه آدمای مختلف میبینی و حتی ممکنه با یکی از همین آدما مسیر زندگیت عوض بشه

اگه عموت توی اداره کار هست یه سر برو پیشش ببین موقعیت کاری داره واست یا نه .  کلا هر کاری میکن ...

عموم میدونه بیکارم البته این کارهایی که تو تلگرام خود عموم هم گفت زیاد به درد نمیخوره مناسب من نیست

عموم میدونه بیکارم البته این کارهایی که تو تلگرام خود عموم هم گفت زیاد به درد نمیخوره مناسب من نیست

نه من کارهایی که خود اداره کاریابی توی تلگرام اعلام میکنه . همه نوع کاری هست ولی خب کار خوب هم داره . مثلا هر وقت کارخونه ها و شرکت های بزرگ نیاز به نیرو داشته باشن خیلیاشون توی اداره کاریابی  درخواست میدن .  اداره کاریابی هم برای اینکه کار خودشو راحت کنه به جای اینکه دونه دونه به کارجو ها زنگ بزنه آگهی استخدام رو توی کانالش اعلام میکنه