2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر ب دیر میری حموم عزیزم😑

هفته ای ۲یا سه بار میرم دیره? هیییی همینم که میرم خودش کلیه آخه تموم کارهای خونه من انجام میدم ۱۵۰ متر خونه تمیزی مکنم نمیرسم هرروز حموم تازه میگن هررزوز حموم رفتن نمیدونم چه مریضی میاره

هفته ای ۲یا سه بار میرم دیره? هیییی همینم که میرم خودش کلیه آخه تموم کارهای خونه من انجام میدم ۱۵۰ م ...

ی روز در میون برو 

خستگیتم در میره اصلا 

خودت مهم تری یا خونه عزیزم؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
امروز میرم حموم ۳روز بعدش چربه موهام کمی پر پشته ۳بارهم شامپو میزنم ۲دقیقه ای تقریبا روش میزارم تا خ ...

سه بار شامپو خیلیه 

دوبار شامپو بزن 

منم این مشکلو داشتم یه بار حنا گذاشتم مشکل چرب شدن موهام تا یک ماه حل شد ولی خب حنا چون رنگ داره هر کسی نمیزنه . من چون برام مهم نبود با حنا مشکلمو حل کردم

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
سه بار شامپو خیلیه  دوبار شامپو بزن  منم این مشکلو داشتم یه بار حنا گذاشتم مشکل چرب شدن ...

من حنا تاحالا نزدم ممنون بابت راهنمایی تون  بلخشید شماهم توخونه خسته شدید? چی میکنید ?اینجا هوا ابری وبارانی مامانمم تازه فوت کرده کروناهم که محدودمون کرده تک دخترم حوصلم پوکید

من حنا تاحالا نزدم ممنون بابت راهنمایی تون  بلخشید شماهم توخونه خسته شدید? چی میکنید ?اینجا هوا ...

من فعلا بیکارم 

دنبال کار جدیدم و چند جا آزمون دادم  ولی توی خونه خودمو با زبان  سرگرم میکنم . هدفم اینه که سطح زبانم رو بالا ببرم .

چند سالته؟ سرکار نمیری؟

آزمون استخدامی شرکت کردم منتها حوصله خوندن ندارم برای عنوان شغل کارشناس اقتصادی کتابای تخصصی ندارم عمومی چی میخونید شما? انگار امتحانش دی ماه افتاده ۲۹ سالمه

چرا نمیری اداره کار  یا کاریابی های مجاز شهرتون؟ 

یه سر برو اونجا  اسمتو بنویس . احتمالا کانال تلگرامی دارن که موقعیتای شغلی رو اونجا میزنن . این یه راه کار پیدا کردنه 

توی خونه هم سعی کن یه چیزی یاد بگیری .  من شروع کردم به خوندن  access  و اکسل . اینا خیلی نرم افزار های کاربردی ان