2777
2789
والا از زایمان طبیعی ی چیز وحشتناک درست کردن این همه آدم طبیعی میارن مادرای قدیمی ک حداقل 6 7 تا ط ...

زایمان طبیعی تو خارج با اونی ک تو کشور ما انجام میدن زمین تا اسمون متفاوته...هنوز درد نکشیده امپول فشار میزنن و جر میدن و بخیه...ب تعداد بخیه های سزارین واژنشون تا زیر مقعد بخیه میخوره...خوشحالم هستن اسمش طبیعیه

ربطی ب سزارین یا طبیعی نداره بعضیا شکمشون میمونه مامان خودم طبیعی زایمان کرده شکم داره

بستگی به بافت بدن و آمادگیش داره

واسه من صافه صافه چون هم قبلش و هم بعدش ورزشکار بودم و فوق العاده تمرین انجام میدادم

بدنم شرایط جمع شدنو داشت

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتادگی رحم هیچ ربطی به طبیعی نداره از عوارض بارداریه که بچه به رحم فشار میاره و فرقی نداره سزارین ...

زور زدن هنگام زایمان ربطی ب افتادگی رحم نداره ؟؟سر با اون قطر از واژن خارج میشه چی؟؟؟

منم سزارین کردم خیلی هم راضی‌ام، بدون ورزش و فقط با رژیم به اندام قبل بارداری برگشتم. اصلا شکمم ندارم.

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
زایمان طبیعی تو خارج با اونی ک تو کشور ما انجام میدن زمین تا اسمون متفاوته...هنوز درد نکشیده امپول ف ...

درسته ولی کسی که رفته کلاس بارداری

ورزش بارداری انجام داده و ماساژ پرینه و هزارجور کار انجام داده و تهش زایمان فیزیولوژیک داشته هیچوقت بخیه نمیخوره 

اون از تنبلی ایرانیاست ک مجبور میشن با جر خوردن و بخیه فقط هرجوری هس بچه به دنیا بیاد

اتفاقا خارج همون سرم و مسکن معمولی هم نداره

فقط قبل و بعدش خیلی اهمیت داره و همین کارشونو راحت میکنه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
درسته ولی کسی که رفته کلاس بارداری ورزش بارداری انجام داده و ماساژ پرینه و هزارجور کار انجام داده و ...

مگه همه دستشون ب دهنشون میرسه؟؟؟اون خانومی ک میره بیمارستان دولتی از ترس هزینه..مجبوره داد نزنه چون پرستارا میخورنش و زود سروته زایمانو بهم میاره...کیفیت زایمان طبیعی زیر صفر هست تو ایران اونم تو بیمارستان دولتی

زور زدن هنگام زایمان ربطی ب افتادگی رحم نداره ؟؟سر با اون قطر از واژن خارج میشه چی؟؟؟

رحم توانایی اینو داره که تا حد امکان باز بشه و دوباره به مرور زمان به حالت اول برگرده 

افتادگی رحم هیچ ربطی بهش نداره شاید گشادی رحم باشه که درمان داره 

وگرنه افتادگی فقط به دلیل فشاریه که بچه تو دوران بارداری به رحم میاره

رحم توانایی اینو داره که تا حد امکان باز بشه و دوباره به مرور زمان به حالت اول برگرده  افتادگی ...

اینکه رحم یا دهانش قابلیت برگشت دارن ی دروغ محضه...خاله پدرم ب معنای واقعی هفت جررر بود بعد ب همه میگفت زایمان مثل انگشت تو عسله ..عین اولش میشه...اخه با چه منطقی بچه با دور سر قطر چقد و وزن س کیلو بیاد بیرون بعد همه چیز مثل اولش حفظ بشه....

مگه همه دستشون ب دهنشون میرسه؟؟؟اون خانومی ک میره بیمارستان دولتی از ترس هزینه..مجبوره داد نزنه چون ...

همه ی بیمارستانای دولتی بد نیستن

ربطی به پول نداره کلاسای بارداری خیلی ارزونه و ورزش های قبل زایمان رایگانه

کلا زایمان طبیعی تو بیمارستان دولتی رایگانه

اگه قراره خرجی باشه فقط ی مامای خصوصیه که کنارت باشه و بهت رسیدگی کنه و راهنماییت کنه تازه اونم ضروری نیست 

من اینجا از دکترم پرسیدم که امکان داره زایمان طبیعی بدون قیچی زدن باشه گفت نه ما حتما قیچی می‌زنیم، ...

دو نوع برش داریم عزیزم

یکی داخلیه که حتمیه بعدش بخیه ی زیبایی میخوره و اصلا معلوم نمیشه و تنگ میشه واژن و حتما انجام میشع

نوع دوم برش خارجیه وقتی بچه بیرون نمیاد و شرایط خاص پیش میاد مجبورن اون برشو انجام بدن

اینکه رحم یا دهانش قابلیت برگشت دارن ی دروغ محضه...خاله پدرم ب معنای واقعی هفت جررر بود بعد ب همه می ...

همونطور که شکم اون همه انعطاف داره میاد جلو و دوباره برمیگرده سرجاش

رحمم همونطوره

همه ی بیمارستانای دولتی بد نیستن ربطی به پول نداره کلاسای بارداری خیلی ارزونه و ورزش های قبل زایمان ...

همه دولتیا افتضان...ربط مستقیم هم ب پول داره...هزینه مامای شخصی هم پول کمی نیس واسشون...مجبورن طبیعی بزان

همه دولتیا افتضان...ربط مستقیم هم ب پول داره...هزینه مامای شخصی هم پول کمی نیس واسشون...مجبورن طبیعی ...

پیاده روی تو دوران بارداری رو تو کوچه و خیابون و پارک و حتی تو خونه عم میشه انجام داد

کل تمرینای بارداری رو من با شوهرم تو خونه انجام دادم 

ماساژ پرینه رو خودتم میتونی انجام بدی یا اصن شوهرت

اینا همش بهونه ست کسی که به فکر باشه و تنبلی نکنه تموم تلاششو میکنه حتی توی فقر و بدبختی بهترینو واسع خودش انتخاب کنه

پیاده روی تو دوران بارداری رو تو کوچه و خیابون و پارک و حتی تو خونه عم میشه انجام داد کل تمرینای با ...

وقتی بری زایشگاه دیگه نگاه ب هیچی نمیکنن...طفلی خانومه میگفت داد میزدم پرستار میگفته خفه شو پدر س گ....شما هرچقد تمرین کنی کافیه بری زایشگاه دولتی..اونوقت ب معنای واقعی ب فنا میدنتون