2777
2789
من ۴۷ کیلوام.اما همش میترسم پاهام و اینا یهو خیلی چاق بشه.

نترس من دوتا زایمان کردم هردو سز رعایت کنی بعدش عین اولت میشی تازه لاغرتر میشی شیر بدی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
فیزیولوژیک انجام بده با ماساژ پرینه هیچی نمیشه به نظرم هرچی باشه خیلی بهتر از پاره شدن 7 لایه از ش ...

یجوری طبیعیا سزارینو تفسیر میکنن انگار هفت شکم سزارین کردن...نه جانم...ما ابدا اذیت نشدیم..گن هم بستیم..انداممونم حفظ شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط بخیه نموند واسه شما؟

الان زیبایی انجام میدن زیاد چیزی معلوم نمیشع اما بازم مث روز اولش نمیشه که

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
خب من بعد طبیعی یعنی دقیقا بعد زایمان شکمم برگشت تا دو روز بعدش ک انگار نه انگار زایمان کرده بودم

😁😁😁😁چه دوروز چه ده روز بالخره شکمم منم مث قبل شد جم شدمهم نتیجه هس

یجوری طبیعیا سزارینو تفسیر میکنن انگار هفت شکم سزارین کردن...نه جانم...ما ابدا اذیت نشدیم..گن هم بست ...

شما مگه خودت 7 تا شکم زاییدی؟😑

گفتم که آدما فرق دارن بدن فرق داره

دلیل نمیشه شما اینجوری بودی ایشونم اونجوری باشه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
خب دلیل نمیشه چون شما ندیدی ی نفر دیگه عم نبینه خواهر من بعد سزارین چسبندگی گرفت و بخیه هاش عفونت ک ...

چون خواهرتون اینطور شدن تعمیم دادین ب همه سزارینیا؟؟؟منم هرکیو دیدم طبیعی بعد از چندسال مجبور ب دوخت و دوز شد و افتادگی رحم و تغیر شکل واژن از عوارضش بود

😁😁😁😁چه دوروز چه ده روز بالخره شکمم منم مث قبل شد جم شدمهم نتیجه هس

واسه خیلیا دیگه برنمیگرده و کلا هیکلشون هیچوقت مثل روز اول نمیشه مثل مامانم که دوتا سزارین داشت

شما مگه خودت 7 تا شکم زاییدی؟😑 گفتم که آدما فرق دارن بدن فرق داره دلیل نمیشه شما اینجوری بودی ایش ...

من درجواب شما این بحثو ادامه دادم چون اومدی بگی من طبیعیم خوبم پس سزارین بدرد نمیخوره...وگرنه ب استارتر گفتم بارداری هیکلو بهم میریزه و نه شیوه ی زایمان

واسه خیلیا دیگه برنمیگرده و کلا هیکلشون هیچوقت مثل روز اول نمیشه مثل مامانم که دوتا سزارین داشت

شما ژنتون مشکل داره در مقابل سزارین..من خودم خواهرام و زن داداشم کاملا اوکی هستیم

ربطی ب سزارین یا طبیعی نداره بعضیا شکمشون میمونه مامان خودم طبیعی زایمان کرده شکم داره

چون خواهرتون اینطور شدن تعمیم دادین ب همه سزارینیا؟؟؟منم هرکیو دیدم طبیعی بعد از چندسال مجبور ب دوخت ...

افتادگی رحم هیچ ربطی به طبیعی نداره

از عوارض بارداریه که بچه به رحم فشار میاره و فرقی نداره سزارین باشه یا طبیعی

ما که نمیدونیم قراره چی بشه و بدن ایشون چطوریه من طبق تجربه خودم و اتفاقات اطرافیان میگم طبیعی بهتره