2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اسیب رسونده ک بعدش نیاز ب لیزر و عمل زیبایی پیدا کردین

بارداری کلا آسیب میزنه ربطی به سز و طبیعی نداره چون ی وزنی تو شکم هست که فشار میاره و در هر دو صورت ممکنه افتادگی و مشکلات به وجود بیاد

رحم باز میشه و دوباره جمع میشه

دهانه واژن هم از داخل بخیه میشه و تنگ تر از قبلم میشه تازه و هیچ تاثیری تو ظاهر نداره

بازم بستگی به نوع بافت بدن داره دیگه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
فرفی نمیکنه مونده تو زایمان شکم میاد جلو بعدبادش میخابه شل میشه

اخه من دوستم کانادا طبیعی زایمان کرد بعد خیلی راضی بود و گفت سریع بعدش میتونم برم باشگاه و زودم دارم لاغر میشم.

به مرور زمان برمیگرده اگه فیزیولوژیک باشی که اصلا هیچی نمیشه من بعدش لیزر و عمل زیبایی انجام دادم ...

ولش کن هرچی بگی باور نمیکنن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اهاان چه عالی

فیزیولوژیک انجام بده با ماساژ پرینه

هیچی نمیشه

به نظرم هرچی باشه خیلی بهتر از پاره شدن 7 لایه از شکم و کلی بخیه ست

همچنین خون زیادی ک از مادر میره سختی های بعدش

هرچی باشه طبیعی خیلی بهتره

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
اخه من دوستم کانادا طبیعی زایمان کرد بعد خیلی راضی بود و گفت سریع بعدش میتونم برم باشگاه و زودم دارم ...

به نظر من فرقی نداره چون خودم سزارین بودم بعد روز دهم شکم بند بستم شکمم جمع شد سفت هم شد ولی نه مث زمان دختریم الانم کم خوری میکنم۶کیلو اینا لاغر کردم۶کیلوم مونده

ولش کن هرچی بگی باور نمیکنن

والا از زایمان طبیعی ی چیز وحشتناک درست کردن

این همه آدم طبیعی میارن

مادرای قدیمی ک حداقل 6 7 تا طبیعی آوردن و بیشتر

اگه انقد بد بود و دردسر و عوارض داشت هیچکس انجام نمی داد

تو کشورای خارجی سزارین وجود نداره

ما چرا سختی ندیدیم😅

خب دلیل نمیشه چون شما ندیدی ی نفر دیگه عم نبینه

خواهر من بعد سزارین چسبندگی گرفت و بخیه هاش عفونت کرد کلی درد و سختی کشید و هیکلشم هیچوقت برنگشت

آدما فرق دارن

به نظر من فرقی نداره چون خودم سزارین بودم بعد روز دهم شکم بند بستم شکمم جمع شد سفت هم شد ولی نه مث ز ...

خب من بعد طبیعی

یعنی دقیقا بعد زایمان شکمم برگشت

تا دو روز بعدش ک انگار نه انگار زایمان کرده بودم