2777
2789
دهانه رحم ابدا بازگشتش به اول نیست ب هیچ عنوان..من اینو از چند تا متخصص زنان پرسیدم

من خودم دانشجوی پزشکی عم و تجربه ی طبیعی داشتم

به من ثابت شده و میشه که برمیگرده 

البته نمیگم 100 درصد اما هرچیم بشه به مرور زمان برمیگرده مگر اینکه

پشت سرهم زایمان طبیعی داشته باشی

و کلا تعداد بچه هایی ک طبیعی میاری زیاد باشه

در این دو شرایط برنمیگرده که اونم درمان داره و در آخر چه زایمان طبیعی و چه سزارین کم کم اثراتش از بین میرع

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بری زایشگاه دیگه نگاه ب هیچی نمیکنن...طفلی خانومه میگفت داد میزدم پرستار میگفته خفه شو پدر س گ. ...

کسی که میره دولتی شرایط اونجارو میدونه 

پس نباید براش مهم باشه هرکی هرچی بگه واسه خودش میگه و همش میگذره 

فقط مادر باید قوی باشه و به هیچیییی جز به دنیا اومدن و سالم بودن خودش و بچه ش فکر نکنه

من خودم رفتار خوبی از دکترم ندیدم ادم تو اون دوران حساسه ... خیلی ناراحت شدم اما خب من چه ناراحت باشم چه خوشحال روند زایمان همونه

درد همونه و همه چیز همونه

نباید اهمیت بدی اصلا

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
کسی که میره دولتی شرایط اونجارو میدونه  پس نباید براش مهم باشه هرکی هرچی بگه واسه خودش میگه و ...

این چیزارو شاید شماتجربه داشته باشی..ولی ی مادر ک زایمان اولش هست و پر از حجب و حیا...و بی تجربه...مسلمه هیچوقت نمیتونه ریلکس باشه

این چیزارو شاید شماتجربه داشته باشی..ولی ی مادر ک زایمان اولش هست و پر از حجب و حیا...و بی تجربه...م ...

آره درک میکنم اما به نظرم آدم بره گدایی

بره پول قرض کنه

اصن ی چیزی بفروشه

ولی نره دولتی... اگه از خوب بودن اون بیمارستان دولتی مطمئنه ک با خیال راحت بره

وگرنه به هیچ عنوان خوب نیس از نظر درمانی که بماند از نظر رفتاری خوب نیستن 

هرطور شده باید تو بیمارستان خیلی خوبی باشه

تجربه ی مادر شدن شیرینه و خاطره میشه و اتفاق مهمیه تو زندگی نباید اینجوری خرابش کرد

باید تمووووم تلاشو کرد تا بهترین باشه

چون خواهرتون اینطور شدن تعمیم دادین ب همه سزارینیا؟؟؟منم هرکیو دیدم طبیعی بعد از چندسال مجبور ب دوخت ...

من چهارسال از زایمانم گذشته مجبور ب دوخت و دوزی نشدم😂 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
زایمان طبیعی تو خارج با اونی ک تو کشور ما انجام میدن زمین تا اسمون متفاوته...هنوز درد نکشیده امپول ف ...

چقدر زشت حرف میزنید 

جر میدن یعنی چی

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من فعلا بچه گمیخوام.اما همش فک میکگم اگه حامله بشم به خاطرش افسردگی میگیرم و بچمو دوس ندارم😭

انشااله که هیچ وقت درد نازایی رو نکشی......

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
وقتی بری زایشگاه دیگه نگاه ب هیچی نمیکنن...طفلی خانومه میگفت داد میزدم پرستار میگفته خفه شو پدر س گ. ...

دوست خود من رفت بیمارستان دولتی برای زایمان اونجا سونوش کردن گفتن بچه‌ت ۳ و نیم کیلوهه بردن برای زایمان دوستم می‌گفت مردم و زنده شدم بچه با هزار بدبختی به دنیا اومد وزنش کردن دیدن ۴ کیلو و ۲۰۰ بوده برای اینکه سزارینش نکنن الکی بهش گفتن وزنو، می‌گفت انقدر بخیه زدن نمی‌تونم بشینم به بچه شیر بدم چهار دست و پا اینور اونور میرم. مگه براشون مهمه یا دل می‌سوزونن

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
ینی حقیقت محض..ورای پارگی

شکمم پاره میشه یعنی باید گفت شکمت رو جر دادن 

بالاخره یه فرابند هست حالا با عمل یا طبیعی باید طی بشه ..بخدا نوع زایمان هیچ افتخاری نداره

شکمم پاره میشه یعنی باید گفت شکمت رو جر دادن   بالاخره یه فرابند هست حالا با عمل یا طبیعی ...

خب دقیقا شکم رو هم تو سزارین جر میدن..ینی ورای پارگی...نمیدونم چرا طبیعیا بهشون بر میخوره

خب دقیقا شکم رو هم تو سزارین جر میدن..ینی ورای پارپی...نمیدونم چرا طبیعیا بهشون بر میخوره

بخاطر اینکه لفظ کلمه تون ایراد داره ربطی ب طبیعی و غیر طبیعی هم نداره 

البته از همه نمیشه توقع داشت مثل هم فکر کنن موفق باشید