2777
2789

یه کاری کرد بهش گفتم چرا این کارو کردی  برو پاکش کن شروع کرد دعوا با من که نه نمیکنم منم گیر دادم اونم بهم گفت من‌عاشق یکی دیگم‌برا ازدواج میخوامش و حرفای بدی بهم زد 

بعدم کلی فحشم داد  و حتی گفت عشقم انقدر خوشگله ببینیش کلک و پرت میریزه  و من ریدم گذاشتمت کنار و تو اویزونمی و از این حرفا 

منم بهش گفتم‌من‌با کسی دیگم که از هرلحاظ از تو سرتره مخصوصا تحصیلات و پول تووگدا بودی و اگه تحصیلات خودتو فامیلاتو دوست دخترای قبلیتو بزاری رو هم اندازه تحصیلات منو عشقم نیست  اصلا برای این‌بهت گیر دادم که خودت بری چون دیگه دلمو زده بودی  تو داری کچل میشی از مرد کچل بدم میاد مزاحم نشو عشقم‌پیشمه دارم باهاش میرم مسافرت 

دو سه روز پیش  دیگه حرفی باهم نزدیم 

خوبش کردی

کچل پررو رو

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خیلی ناراحتم 

به درک

لیاقت نداشت

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

😮😮نگو ک با وجود حرفایی ک بهت زده هنوز دوسش داری 🤔

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

🙄😐🖐🏻

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

نگو عشقم .شما دوتا ادم اشتباهی بودین که کنار هم قرار گرفته بودن چون اصلا کار جفتتون و حرفای که بهم زدین خوب نبود . اون اقا پسر بد حرف زد شما هم بدحرف زدین .تمومش کنید برید‌