2777
2789

خسته نباشید ،همسرم البته عقدیم و رابطه داریم خیلی الکل مصرف میکنه اگ دسته خودش باشه یک و نیم لیتری میخوره حتی روزانه خیلی باهاش صحبت کردم فایده نداره  بنظرتون بگم نمیخامش فقط بترسونمش وگرنه طلاق ممکن نیست لطفا طلاق نگید خیلی پسر خوب و مهربون و دلپاکیه فقط میترسم وقتی ک من محلش نمیزارم یکی بهش نزدیک بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به هیچ وجه اگه قصدتتون طلاق نیس هیچ وقت کلمه طلاق رو به عنوان یه سلاح ازش استفاده نکن چون حرمت ها از بین میره شاید دوبار جواب بده بار سوم دیگه هیچ عزت و احترامی واسه طرف نداری

زیاده رویه به نظرم باهاش جدی صحبت کن هر روز اونم انقدر زیاددددد....باهاش منطقی صحبت کن چون واقعاااااا مشکل ساز میشه .دوروز دیگه عربده کشی هم بکنه و دعوا وفلان دیدم که میگم ..ماهی دوبار مشکلی نیست اونم تو جمع دوستانه اما هر شب خیلییییی بده

حرفتتون صحیحه عزیزان ولی بازم وقتی نمیخوره ادم دلش براش میسوزع خیلی مهربون و دلسوزه ولی وقتی میخوره یکی باید دلش ب حاله من کباب بشه کتک و فحش و.... سه ساله عقدیم  ،۱۸سالمه