2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😓😓😓😓

114 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من از بهمن پارسال یبوست گرفتم تااااا الان...هر دوا درمونیم ک بگین انجام دادم..هیچی جا نمونده...شهریور هم رفتم آندو و کلو که خدا رو شکر دکتر گفت چیز ی نیست..ولی بازم همون حالاتو دارم..دفعم خیلی کمه..باده معده و گلوم خیلی کمه...طب سنتی رفتم...دارو شیمیایی خوردم..بارم همون وضعیتو دارم...حالا نمیدونم چون تحرک ندارم به خاطر اونه؟...به خاطر افسردگیمه؟به خاطر قرص فولیک اسیدیه ک میخورم...نمیدونم دیگ...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

صدرصد بخاطر فولیک اسیده 

رولاکس هم خوبه بخوری 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اب بخور و البته فعالیت داشته باش شده روزی نیم ساعت تو حیاط یا خونه راه برو

حیات ندارم..یه بالکن کوچولو دارم...قبلا اب ولرم میخوردم خوب بود ولی اونم دیگ جواب نمیده جدیدا

جدی؟...آخه قبلا هم یوبس بودم...فولیک اسیدم دکتر نوشته خوب...نخورم اهن خونم میاد پایین...

عزیزم رولاکس بخور خیلی خوبه

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
تو خونه راه برو تو سالن تو اتاق

باشگاه ثبت نام کرده بودم ک برم ببینم تاثیر داره یا نه ک تعطیل شد...فعالیتم صفره ها..صفر...علنا هیچ فعالیتی ندارم..مگه یه خونه تمیز کنم اونم چون دستم تنده سریع تمکو میشه...یا میشینم یا درار مبکشم...همین...هیچ کاری نمیتونم بکنم

رولاکس چیه؟

عزیزم چون کم خونی داری سی لاکس بخوری بهتره قرص گیاهیه برای یبوست سی لاکسو حتما استفاده کن 

عزیزم چون کم خونی داری سی لاکس بخوری بهتره قرص گیاهیه برای یبوست سی لاکسو حتما استفاده کن 

آهان...اونم میخورم اتفاقا چند روره ولی انگار نه انگار..انگار روده ام یا معدم گرفته ...کیپه انگار

رولاکس ملینه؟گوارشم عادت نکنه بهش تنبل بشه؟

گلم رولاکس برا کم خونی خوب نیست سی لاکس بگیر نه گلم دودفعه بخوری تاثیرشو میبنی

آهان...اونم میخورم اتفاقا چند روره ولی انگار نه انگار..انگار روده ام یا معدم گرفته ...کیپه انگار

پس با دکترت مشورت کن فولیک اسید رو بزار کنار یا عوض کن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز