2777
2789
آره چرا نداشته باشی😂

چون ندارم

خسته شدم از کم شانسی

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواستگار منظورت بود؟ازدواج دارم یا ن ینی چي

عزیزم ی چیزی راجب من بگو :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
به تو چه😂😂😂

😂😂بگو دیگ هرچی حس میکنی رو

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
احساس میکنم ی مشکلی برات به وجود اومده،احساس میکنم ی غمی داری،ناراحتی،ببخشید

درسته گلم

به عشقم میرسم اینده خوبی دارم؟

واقعا ناراحتی؟مشکلی برات پیش اومده؟

هومم ..چندوقته بابام نیست دلتنگشم حوصله هیچیو ندارم...

احساس میکنم کل ناراحتيت رو دايورت کردی رو من😂الان واقعا خودم ی حس ناراحتی بدی دارم

الهی عزیزممم ببخشید همچنین قصدیوو نداشتم😅🌹

خب نگفتی به عشقم میرسم اینده خوبی دارم😁

خواستگار منظورت بود؟ازدواج دارم یا ن ینی چي

هر کسی سر راهم قرار میگیره بعد از کلی اذیت و برداشتن ختم بهد از دوسه سال

فوری میره خاستگاری کسی دیگه

تو فرض کن من ختم برمیدارم بیاد خواستگاری من

تا حالا دو سه بار این اتفاق برام افتاده

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵