2777
2789
به من زیاد اعتماد نکن ولی شوهرت دوست داره،رابطه خوبی دارین، هم دیگه رو دوست دارین،اهل خیانت هم نیست

ب من میگید کی ازدواج میکنم با چ جور آدمی؟منظورم اینه شغلش و اینجور چیزا 

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
دو هفته اس توانایش رو دارم پسرم هنوز کوچیکه دو سالشه

دو سال کوچیک نیست خوبه،ولی ن سقط نکن،هر چند حسم میگه اصلا حالت خوب نیس بابت این موضوع و نمیخوای قبولش کني

لايك نكنيد لطفا😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال کوچیک نیست خوبه،ولی ن سقط نکن،هر چند حسم میگه اصلا حالت خوب نیس بابت این موضوع و نمیخوای قبول ...

اگه بدونم دختره نگه میدارم ولی میترسم پسر باشه

اگه بدونم دختره نگه میدارم ولی میترسم پسر باشه

نکن اینجوری واقعا،خيليا حسرت بچه دارن بعد تو اینجوری هستی،میدونم درکت میکنم ولی همین الان تصمیمم بگیر نزار جنسيتش مشخص بشه

لايك نكنيد لطفا😉
نکن اینجوری واقعا،خيليا حسرت بچه دارن بعد تو اینجوری هستی،میدونم درکت میکنم ولی همین الان تصمیمم بگی ...

نه منظورم این بود الان اگه مطمئن بودم وگرنه اون موقع که دیگه دیرهحال وواقعا حست میگه  چیه تو  رو  خدا همون 

که حس میکنی رو بگو

به من زیاد اعتماد نکن ولی شوهرت دوست داره،رابطه خوبی دارین، هم دیگه رو دوست دارین،اهل خیانت هم نیست

بنطرت من ازدواج دارم؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز