2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢😢

320 بازدید | 38 پست

یه بچه سه ماهه دارم همش دوس داره باهاش بازی کنیم راش ببریم شوهرم همیشه باهاش بازی میکنه ولی من حوصله ندارم ۵ دقیقه نشده خسته میشم دوست دارم همش بخوابه نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده گریه میکنه با گریش گریه میکنم دوست دارم فقط دست بقیه باشه حالم خیلی بده سرزنشم نکنید خودم میدونم مادر بدیم فقط دلم میخواست کمی دردودل کنم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام... 

سرزنش چرا. احتمالا هنوز عوارض هورمون های بارداریه. تازه زایمان کردی طبیعیه. ان شاءالله به مرور درست میشه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

چرا مادر بدی هستی عزیزم 

طبیعیه منم همینطور بودم بااینکه قبلش عاشق بچه های مردم بودم، بچه خودمو زیاد دوس نداشتم ازبس که درد داشتمو بی‌حال بودم، کم کم عاشقش میشی نگران نباش

یه آزمایش خون بده حتما، من کم خونی شدید داشتم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

خب همه ی کاراش روی دوش شماست خب معلومه دیگه حوصله ی بازی نداری،حالا خوبه پسر من پنج سالشه مدام میگه بیا بازی کنیم در حد بیست دقیقه باهاش بازی میکنم خسته میشم 

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
چرا مادر بدی هستی عزیزم  طبیعیه منم همینطور بودم بااینکه قبلش عاشق بچه های مردم بودم، بچه خودم ...

نمیدونم والا دلم واسش میسوزه احساس میکنم لیاقتشو نداشتم واقعا حالم خیلی بده 

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن، منم دقیقا همینطور بودم همش میخواستم دیگران نگهش دارن تا من شده اندازه ی پنج دقیقه استراحت کنم، شما افسردگی بعد از زایمان داری که من حتی تا هفت ماهگی بچم داشتم اصلا به این فکر نکن که مادر بدی هستی تو فقط یه مقدار خسته ای از همسرت بخواه شده یک ساعت نگهش داره تا تو یکم بخوابی مکمل های غذایی استفاده کن موزیک شاد گوش بده بهتر میشی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
نمیدونم والا دلم واسش میسوزه احساس میکنم لیاقتشو نداشتم واقعا حالم خیلی بده 

نه عزیزم خیلی خیلی طبیعیه، خدا برات نگهش داره

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن، منم دقیقا همینطور بودم همش میخواستم دیگران نگهش دارن تا من شده اندازه ی ...

دخترم بیشتر روز رو خوابه ولی شبا بیداره همسرم شبا بیشتر از من نگهش میداره نمیدونم خودم دردم چیه ک حوصله ندارم دست خودم نیست واقعا

خب همه ی کاراش روی دوش شماست خب معلومه دیگه حوصله ی بازی نداری،حالا خوبه پسر من پنج سالشه مدام میگه ...

دختر منم سه سالو نیمشه همینطوره، دلم میسوزه براش میرم بازی وای خسته میشم زود اونم گریه مامان بیا مامان بیا