2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
دخترم بیشتر روز رو خوابه ولی شبا بیداره همسرم شبا بیشتر از من نگهش میداره نمیدونم خودم دردم چیه ک حو ...

عزیزم اینا یعنی شما افسردگی بعد از زایمان داری منم همینطور بودم دقیقا همش بدون دلیل اشکم دم مشکم بود و گریه میکردم بیچاره شوهرم میترسید و منو میبرد منزل مادرم  خودتو نگران نکن به مرور زمان وقتی نازدونت بزرگتر بشه این علائم هم از بین میره

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی عزیزم خودتوناراحت نکن این یه واکنش طبیعی بدنه، بعد پروسه طولانی بارداری و زایمان بدن احتیاج به استراحت بیشتری داره و فلسفه این که قدیم تا چله بچه مراقبت پیش زاعو میمونده همین بوده چون زمان می‌بره تا بدن به شرایط جدید عادت کنه از اطرافیان کمک بگیر و خودتو سرزنش نکن

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری
افسردگی خفیف داری.قرص آهن و ویتامین بخور.میوه بخور.  تازه اول بچه داری هست خواهر من پسر من ۱۱ ...

میدونم اول بچه داریه قبل از دنیا اومدنش خیلی ذوق داشتم ولی الان نمیدونم چه مرگم شده

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
الهی عزیزم خودتوناراحت نکن این یه واکنش طبیعی بدنه، بعد پروسه طولانی بارداری و زایمان بدن احتیاج به ...

اطرافیان ک خیلی کمکم میکنن دخترم عادت داره شبا بیداره روزا میخوابه کل شبو بخاطرش بیداریم نمیدونم کم خوابی روم تاثیر گذاشته یا افسردگیه

دختر منم سه سالو نیمشه همینطوره، دلم میسوزه براش میرم بازی وای خسته میشم زود اونم گریه مامان بیا مام ...

اره بخدا منم دلم میسوزه ،همش یدونه بچه هست اونم با این وضع کرونا و توی شهر غریب مدام حبس هست توی خونه،باهاش بازی میکنم منم ولی خب کارای خوته هم هست دیگه اونم که ماشاالله فقط بریزو بپاش داره الآن اتاق خودش داره میترکه از بس اسباب بازی ریخته کفش

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
عزیزم اینا یعنی شما افسردگی بعد از زایمان داری منم همینطور بودم دقیقا همش بدون دلیل اشکم دم مشکم بود ...

انشالا ک از بین بره واقعا دلم نمیخواد بخاطر من بچه بی گناهم اذیت بشه

میدونم اول بچه داریه قبل از دنیا اومدنش خیلی ذوق داشتم ولی الان نمیدونم چه مرگم شده

وای انگار منم، من حتی پشیمون شده بودم( خدایا منو ببخش)  اما خداروشکر درست شدم، هرموقع خسته شدی و داشتی سمت نا امیدی می رفتی به این فکر کن که خدا چقدر دوست داشته که این فرشته رو به تو سپرده و واسه داشتنش خدا رو هزاران بار شکر کن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
اطرافیان ک خیلی کمکم میکنن دخترم عادت داره شبا بیداره روزا میخوابه کل شبو بخاطرش بیداریم نمیدونم کم ...

تا پنج ماهگی همه چی درس میشه اوایل واقعا سخته بعد پنج تازه میرسه به بخش خوشمزه اش می‌خنده کم کم میشینه چیزی میخوره، این روزام تموم میشه گذراس نگران نباش چیز مهمی نیست

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری
اره بخدا منم دلم میسوزه ،همش یدونه بچه هست اونم با این وضع کرونا و توی شهر غریب مدام حبس هست توی خون ...

کرونا خونه نشینمون کرد 

خودمونم حوصله نداریم چه برسه به بچه ها

من برای دومی اقدام کردم ولی نشده هنوز، همش میگه برام نی نی بخر دوستم بشه باهاش بازی کنم، 

ولی چه کنم خدا نمیده دوستی بهش

دعا کنین واسم آزمایش همسرم خرابه تحت درمانه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تا پنج ماهگی همه چی درس میشه اوایل واقعا سخته بعد پنج تازه میرسه به بخش خوشمزه اش می‌خنده کم کم میشی ...

دقیقا موافقم

اصلا بد نیستی فقط بی تحربه و خسته ای روند معمول زندگیت ب هم ریخته طول میکشه تا خودتو مطابقت بدی غصه ...

اره کلا روند عادی زندگیم عوض شده اینم کمی کلافم کرده قبل از به دنیا اومدن دخترم هر وقت دلم میخواست میخوابیدمو بیدار میشدم کلا هر کاری دوست داشتم انجام میدادم محدودیت نداشتم ولی الان چون کمی محدود شدم اذیتم میکنه کمی این موضوع

تا پنج ماهگی همه چی درس میشه اوایل واقعا سخته بعد پنج تازه میرسه به بخش خوشمزه اش می‌خنده کم کم میشی ...

انشالا همینطوری بشه واقعا منتظرم زودتر تموم شه این پنج ماه چون کلافم کرده

اره کلا روند عادی زندگیم عوض شده اینم کمی کلافم کرده قبل از به دنیا اومدن دخترم هر وقت دلم میخواست م ...

فکر کنم بچه اولته منم همش زنگ میزدم خواهرم گریه میکردم ریتم زندگیم به هم خورده بپد خواهرمم بهم میخندید

وای انگار منم، من حتی پشیمون شده بودم( خدایا منو ببخش)    اما خداروشکر درست شدم، هرموقع خس ...

اره تو اوج خستگی هم شکر خدارو میکنم بابت داشتنش احساس پشیمونی نکردم تا الان احساس عذاب وجدان میکنم فکرش میاد سراغم