2821
2789
عنوان

کوچیک کردن شکم

102 بازدید | 6 پست

من اگ جز صبحونه هیچی دیگه نخورم شکمم کوچیک میشه یا ن قهوه اشتها کم می‌کند یا ن اصلا چیکار کنم شکمم زودتر کوچیک بشه

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

امضات😞😞چرااااا

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
امضات😞😞چرااااا

تنهام هیچکس حاظر نیست با من حرف بزنه هم تو حاظری دوست بشی حرف بزنی ن حاظر نیستی

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنهام هیچکس حاظر نیست با من حرف بزنه هم تو حاظری دوست بشی حرف بزنی ن حاظر نیستی

خب بیا حرف بزن

چرا حاظر نباشم!!

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

استارتر جان 

صبحانه باید کامل  مصرف کنی اتفاقا مصرف نشه اضافه وزن بیشتره واینکه قهوه تاثی داره اما زیادی نباید مصرف کنی وعصر مصرف کنی بهتره واسه شکم میتونم کمکت کنم عزیزم اب کنی دوست داشتی تاپیکامو بخون ایدی روبیکام نوشتم