2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ارثی. جات باشم خداروشکر میکنم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

چیزایی که خودم شنیدم.

حرکت ورزشی به خصوص پوش آب رازیانه و روغن خراطین

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

يه پيجايي تو اينستا ميبينم ٤٩٠ تومنه گرونه وگرنه ميخريدم 

مطمن نيستم تاثير داره يا ن

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
چیزایی که خودم شنیدم. حرکت ورزشی به خصوص پوش آب رازیانه و روغن خراطین

والا رازیانه منم شنیدم ولی چقد باید مصرف شه تا نتیجه؟؟؟

خراطینم گرفتم ولی استفاده نکردم اخه یمقدار کثیف کاری داشت بعدم بعد دو روز ناامید میشدی

اخه من فقط یه سایز اینا میخوام... حس میکنم زیادی کوچیکه🤕

الان سايزت چنده؟ من ٦٥🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
اره منم شنیدم ولی اخه چقدر باید بخوری تا نتیجه بگیری🤕

حداقل دوماه بادکش نکنی دوباره برمیگرده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی