2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
باشه عزیزم فقط نگرانت بودم هروقت وقت داشتی بیا سایت 

چش چش نفسم😍😘/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خدانکنه عزیزم تو خوب باشی منم خوبم فداتشم زیاد مراقب خودت باش

باشع گلم توم مراقب خودت باش خواهری/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا نمی تونم کسی رو تگ کنم! یه چند تا کاربر بودن خیلی خوب بودن ولی بعد یه مدت دوباره اومدم فکر کنم دیگه نیستن!

ولی @dorrindorrin    بسیار مهربون و عزیز دل است!

و کلا کسایی که تو دوستای اکانتم هستن که متاسفانه تگ نمیشن نمیدونم چرا!

😊😍

لطفا اکانت پاک شود
از منم سوال بپرسین!!!😁✌🏻

ی اعتراف سنگین کن😎😂/

ی اعتراف سنگین کن😎😂/

بیشتر از سنگین عجیب

اینکه اعتراف میکنم اونقدر اهل آرایش نیستم و فکر کنم کمتر از ۱۵ بار آرایش کرده باشم که فرق پنکیک و کرم پودر چیه🤐🙄

الان یه سرچ کردم بازم احساس میکنم نمی فهمم😂😂😂🤷🏻‍♀️

لطفا اکانت پاک شود
خدانکنه گلم😘 دلم برات یه ذره شده دختر😍

فدات شم العییییی 

منم دلم براتون خیلی تنگه
🥺🥺🥺

دارم زندگیمو رو ب راه میکنم 😔😔🥺😭

برام دعا کنین 😭😭😭

انشالله ب زودی بتونم مث قبل بیام سایت🥺🥀❤️

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بیشتر از سنگین عجیب اینکه اعتراف میکنم اونقدر اهل آرایش نیستم و فکر کنم کمتر از ۱۵ بار آرایش کرده ب ...

یا.للعجب#  

/

فدات شم العییییی  منم دلم براتون خیلی تنگه 🥺🥺🥺 دارم زندگیمو رو ب راه میکنم 😔😔🥺😭 برام ...

آمین گلم❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
@______negar______     برو خودت و تعلیق کن بخدا دیگ اسمتم نمیارم .دوستیم و هم لغو زدی .دی ...

دوستی تورو لغو زدم؟ن بخدا/