2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
اول این که ناراحت نشی ازم یه وقتا😘  پیام پرپر بود بی معرفت دیشب با مهسا لغو کاربری کردن🥺 & ...

ن عزیزم ناراحت چرا

اتفاقا اشک تو چشام حلقه زد از شدت ذوق🥺

بخدا اشکام ریخت الان

آخه اینا چقدر بامرامن😭😭😭😭😭😭😭

من ۳ ماهه کلا نیستم ولی بازم فراموشم نکردن و تو اکثر تاپیکای خودمونی تگم میکنن😭😭😭😭😭😭

عههههههههه مهسا بازم رف😭😭😭

با پری در ارتباطم بیرون از سایت

خداروشکر ک باز حرف های خوبو ازم نقل میکنند😶😶😶

الان دانشجو ام زیاد فرصت ندارم و هم اینکه از لحاظ فکری واقعا داغونم و روحیه قبل رو ندارم😔😔😔

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
ن عزیزم ناراحت چرا اتفاقا اشک تو چشام حلقه زد از شدت ذوق🥺 بخدا اشکام ریخت الان آخه اینا چقدر بام ...

اییببییببیییی جانم مهربون😍😍

مطمئنم برمیگردن 

مهسا نره باید تعجب کرد😏

پرگل هم میگه نمیام ولی میاد اگه فاطی نمیرفت اونم میموند😔

دیشب خودمو پاره کردم ک نرید ولی به قول خودت کسی ک بخواد بره میره (نتیجه نقل قولا)

اره خدا رو شکر😉

انشالا موفق باشی و حال روحیتم بهتر بشه😍😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اییببییببیییی جانم مهربون😍😍 مطمئنم برمیگردن  مهسا نره باید تعجب کرد😏 پرگل هم میگه نمیام و ...

فدات عزیزدلم🥺🥺🥺❤️❤️❤️

مهسا چرا رفته 😭😭😭دلم براش ی ذره شده بخدا

وای گفتی پر پر فک کردی پری رو میگی 

پرگل چرا رفته اخههههههه🥺🥺😭😭😭

غلط کرده بیچعور باید برگرده😭😭

ایجوووونم عزیزم😍❤️

مرسی فدات شم 😘❤️

فدات عزیزدلم🥺🥺🥺❤️❤️❤️ مهسا چرا رفته 😭😭😭دلم براش ی ذره شده بخدا وای گفتی پر پر فک کردی پری رو ...

نشی ک 😍😍😘

پرپر میگفت تولدم میرم

فاطی رو اوردیم ک نره 

بعد فاطمه تعلیق شد

پرگل هم گفت الوعده وفا 

منم دیگه نمیمونم میرم

مهسا هم پست سرش لغو زد 

ارام هم پشت سر این دو تا که قطعا ارام رو نمیشناسی

دیشب ۴ نفر رفتن😐😐😐😐

ولی زیر یه هفتع برمیگردن تا اون موقع منو مرضی جاشونو پر میکنیم

ببین تو امضام نوشتم نیلا😜

هر روز از هفته نفش یه کدومو بازی میکنیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نشی ک 😍😍😘 پرپر میگفت تولدم میرم فاطی رو اوردیم ک نره  بعد فاطمه تعلیق شد پرگل هم گفت الو ...

ای بابااااااا☹️☹️☹️☹️☹️

برمیگردن بد جنسااااااا🥺

ای جان😍

دلم برا مرضیه هم تنگه 😔

وای خدا کاش فقط ی هفته مث قبلا. تو سایت باشم 

خیلی دلم تنگه خیلیییی 🥺

ای بابااااااا☹️☹️☹️☹️☹️ برمیگردن بد جنسااااااا🥺 ای جان😍 دلم برا مرضیه هم تنگه 😔 وای خدا کاش ف ...

مرضیه ک هست😑

خو نمیتونی حالا یه هفته باشی؟🥺البته اگه خواستی این هفته هفته خوبی نیست چون هیچ کس نیست 

فاطی سه هفته دیگه یه شب میاد اون بیشتر از یه روز نمیتونه بیاد میترکه

دورت بگردمممممم من😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

خدانکنه گلم😘

دلم برات یه ذره شده دختر😍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اوففف من از تو داغون ترم دیشب ۴ تا از دوستام رفتن تو فقط یکی رو از دست دادی وضعت اینم  دیگه خو ...

منم نبودم وگرنع نمیزاشتم برع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______     @چشمعسلی7780     @چشمون00000سیاه     هی ...

ببخش یکم درس دارم عزیزم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______    نگاااااارررررر خواهری کجاییی اون از آرام اینم از تو چرا نیستی یعنی ...

خوبم نفسم یکم درس دارم امتحانام شروع شدن فدات/

خیلی دلم واست تنگ شده بود😔

الهی فداتشم خوبی تو؟منم دلتنگتم خواهری ببخش ابجی😘/