2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14430 بازدید | 2640 پست
من و جدا کن  اتفاقا من از همشون با ادب ترم🙄😂

گمبرو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ممنوعه و برای این جملت ک گفتی "از هر کاربری هم بدتون میاد تگ کنین ی چی بگین " اونم ی بار یکی زد ...

ای وای برما..این چ بلایی بود از عاسمان ها بر ما نازل شد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
توشناسنامش زده زندگی نگین🤪

😂حاضر جواب😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
هیچ حسی نداری؟؟؟؟ حداقل میگفتی حسم بده بهت😶😶😶

😐😐😐عینک بدم 

نوشتم حسس خوب  دیععع 

😑⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😂😂 نه نه توضیح نده ممنون  یدونه از ارزوهات رو بگو

آرزو ندارم خواهر جان

همش حسرته متاسفانه

از @مهریماه عنتر خبر نداری؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
الان؟! دوست دارم بغل نفس باشم @nafasam1370    

قبل بغل میدادم پانسمان این کوفتی رو عوض کنی چسبیده رو زخم دلشو ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣😘😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@چشمعسلی7780    نگار این خیلی مشکوکه ها میاد وسطای راه میره😂😂یه چِک بکن

@چشمعسلی7780  

ن بگو چی دیدن ازت؟داری چ خلطی میکنی؟/

خیلی بد بخای کشیدم تو سایت  خیلی تهمت بهم زدن  😕 چی بگم دلم پره

الهی بمیرم برات 😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خخ ، چرا عزیزم دوستت دارن همه به نظر من شما مهربون ، شوخ ، پرانرژی و جذابی 😍 چون پی وی شما رو ندا ...

بد نگفتی که عیب نداره فداتشم😘😘😘😘

الان پی ویمم میدم

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
آره باباش میگه مادر و دختر اول چشم بودین بعد دست و پا درآوردین 😅😅😅

الهی فداش شم..خیلی گوگولیهههههههههه خیلی چشاش خوشگلع...ب تو رفتع؟/