2777
2789

گفته بودم خواهرم سه روز پیش عمل لازک چشم داشت برای برداشتن عینک. و چشماشو نمیتونست باز کنه هنوزم باز نمیشه.کسی چیزی میدونه؟بنظرتون اشک مصنوعیشو مثلا یه رب یبار بریزم ضرر داره؟؟؟نکنه دیگه نبینه😔😔😔خیلی ناراحتیم هممون

تو زمانی بزرگ شده ای که دیگر از هیچ چیزی تعجب نکنی👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا به دکتر اش نمی گی🤔🤔

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

منم تا یک هفته اصلا چشمم باز نمیشد 

چشمم اگر هی اشک میاد با دستمال خیلی اروم نمشو بگیرید وقطره هاشو طبق اون چیزی که دکترش گفته بریزید واسش 

بعد یک هفته یا کمتر کم کم میتونه چشمشو باز کنه 

ولی حتما نم چشمش گرفته بشه

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
منم تا یک هفته اصلا چشمم باز نمیشد  چشمم اگر هی اشک میاد با دستمال خیلی اروم نمشو بگیرید وقطره ...

واقعا تا یک هفته طول کشید تا چشمتونو بتونین باز کنین؟ من دوستم هفته پیش عنل کرد فرداش راحت چشمش باز شد. به دکترم زنگ زدم گفت چیزی نیست بگو اروم اروم باز کنه. باز نشد شنبه بیارینش برای معاینه

واقعا تا یک هفته طول کشید تا چشمتونو بتونین باز کنین؟ من دوستم هفته پیش عنل کرد فرداش راحت چشمش باز ...

اره طول کشید 

دکتر من گفت معمولا از هر هزار نفر بلکم بیشتر  یک نفر اینطوری میشه 

بقیه هیچ پشکلی واسشون پیش نمیاد و از همون لحظه ی بعدعمل میتونن به کاراشون برسن 

من چشمهام به شدت باد کرده بود انگار مشت زده باشن توش و قرمز بود  و البته اصلا باز نمیشد اونطوری بود که حتی با قرص خواب هم از شدت درد نمیتونستم بخوابم 

و مادرم غذا میزاشت تو دهنم که گلاب به روت از بس درد داشتم همشو برمیگردوندم 

ولی بعد یک هفته اوکی شدم

منم همین بودم تا یه هفته اصلا چشمم باز نمیشد

اصلا باز نمیشد؟؟؟؟یعنی طبیعیه؟کور نشده باشه😔اخه دردم زیاد داره. ببخشید انقدر سوال میکنم میگم چون شماره چشمش بالا بود امکان داره واسه اون باشه که دیر داره بازمیشه؟

اره طول کشید  دکتر من گفت معمولا از هر هزار نفر بلکم بیشتر  یک نفر اینطوری میشه  بق ...

قشنگ خواهر منم مثل شماست ولی غذاش خوبه. پس طبیعیه. مرسی خانم .اگه بدونین چقدر دلم اروم شد.از ناراحتی ۲روزه هیچی از گلوم پایین نرفته.دوتا بچه کوچیک داره فقط میگفتم نکنه دیگه نبینه بدبخت بشیم

قشنگ خواهر منم مثل شماست ولی غذاش خوبه. پس طبیعیه. مرسی خانم .اگه بدونین چقدر دلم اروم شد.از ناراحتی ...

خواهش میکنم عزیز 

درک میکنم مادر من هم به شدت ترسیده بود و حالش اون یک هفته از خود من بدتر بود 

ولی این چیزا کامل طبیعیه خوب میشه خواهرتون اگر هم میترسه بهش این حرفارو بزنید و ارومش کنید من از بس میترسیدم با اون حالم همش گریه میکردم که تو بهبودیم تاثیر سو گذاشت 

و اینکه معمولا بعد از خوب شدن با این ک دید کامل رو بدست میاری ولی انگار که یه چیزی تو چشمت باشه و اینا محو میبینی یکم 

اونم از ۱۰ روز تا حداکثر ۴۰ روز درست میشه