2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
@7869zahra   بزار خب

عزیزم من نگفتم ک از خودم عکس میذارم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خدا نکنه گیسووووو آبجی گیسوانت را جمع کن😍😍❣❣😁😁😂🤦‍♀️ ن من تا تورو دارم غصه ندارن ک😍😍❣❣ هیشک ...

بعله پس چیییی جانمممم😍😍😍زیباروی من

بمونی برام قشنگ جانممممم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ماهم بگو 

این ک خیلی ازش تعریف میکرد،میگف برو بخور اگ چاق نشدی من خسارتتو میدم😂

پود سفیده تخم مرغ نیم کیلو
پودر نشاسیته یک کیلو
دو قاشق پودر کاکائو یا وانیل
یک عدد شیر خشک انشور مخصوص بزرگسالان

همه رو قاطی کنین، یه قاشق توی یه لیوان شیر، نیم ساعت قبل ناهار، نیم ساعت قبل شام و نیم ساعت قبل خواب بخورید

اگ جواب داد منم دعا کنین😅❤

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
عزیزم من نگفتم ک از خودم عکس میذارم

زهرا جون چخبر خوبی 

حال و اوضاع چطوره 

نازیلام شناختی؟

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
کالری شماری خیلی سخته هی باید اندازه بگیری و ترازو و وزن کنی ادم خسته میشه

نه گلم شما چیزایی ک میخوری رو بر حسب قاشق یا قوطی کبریت و عدد و قاشق بسنج نه با گرم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شرمنده عزیزم من عکس نمیذارم تو مجازی... یکی دو بار گذاشتم بعدش استرس گرفتم... ب استرس بعدش نمی ارزه

بهترین کارو میکنی 

چند روز پیش یکی ب من درخواست داده بود ک توروخدا عکس تو بذار من ببینمت😒

گفتم من ربات هستم😑

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
باشه هر جور راحتی

❤❤

امیدوا جواب بده... عزیزم فکر میکنی زیاد میخوری... من فک میکردم زیاد میخورم ولی کالری شمار زیره رو نص ...

عه؟بزار پس منم نصب کنم،با کالری شمار بهتره 

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
واااا پس چرا من نشدم اینم شانس مایه

شما هموني كه عكس گذاشتي و يكم شكم داشتي؟؟؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
پودر سفیده تخم مرغ از کجا بخرم؟

از عطاری یا بعضی لوازم قنادی ها هم دارن