2777
2789
عنوان

افسردگی

332 بازدید | 53 پست

من تو شهر غریب زندگی میکنم و یه ماهه افسردگی گرفتم دستم به کار نمیره به بچم نمیتونم برسم اضطراب گرفتم دکتر اعصاب دارو داده میترسم استفاده کنم و وابسته بشم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلوکستین ۲۰

فلوکستین به هیچ عنوان وابستگی نداره . این دارو رو به نوجوانان میدن شما که دیگه جوان هستی 

بدنت به این دارو نیاز داره اگه نخوری ضرر کردی 

خیالت راحت راحت که وابستگی نداره . اگه داشت بهت میگفتم 

عزیزم به غیر این یه مورد که میگی دستت به کار نمیره دیگه چه علائمی داری؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
قرصهای ضد افسردگی وابستگی ایجاد نمی کنن فقط قرصهای ضداضطراب و خواب آور ممکنه وابستگی بدن 

انقد حالم بده دستم به کار نمیره اخه تو ۳ ماه هم سقط داشتم هم کرونا گرفتم و خونه و زندگی هم از یه طرف

فلوکستین ۲۰ داده بخورم؟تاثیر میزاره؟بعد چه مدت

منم مثل شما نخوردم از عوارض ترسیدم ولی بخوری بهتره من خیلی به خودم ظلم کردم باید میخوردم الان ساعت دوازده دو تا بچه دارم هنوز رو تخت خوابیدم الهی بمیرم براشون که گشنشونه من نای بلند شدن هم ندارم کلی ظرف تو ظرفشویی ریخته،جارو گردگیری ولی اصلا دوست ندارم به هیچ کدوم دست بزنم 

انقد حالم بده دستم به کار نمیره اخه تو ۳ ماه هم سقط داشتم هم کرونا گرفتم و خونه و زندگی هم از یه طرف

چه بد عزیزم  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...