2777
2789
عنوان

واقعا که

294 بازدید | 23 پست

سلام چرا جواب منو نمیدید۰۰من۹ماه تو اقدامم از وقتی اقدام کردم پریودم بعضی وقتا نامنظم الان دوماهه شده۱۱یا۱۲روزه قبل از این دوماه۵یا۶روزه بوده چرا اینجور شدم..فعلا امکان رفتن به دکتر ندارم سه ماه پیش رفتم دکتر قرص دوفاستون داد دیگه نخورم میشه سر به خود قرصی دیگه ای بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نکن هورمونات رو بهم. نریز که تنظیمش با کرام الکاتبینه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
علامت های کیست میدونید چیه؟؟؟

همین باردار نشدن و پریود نامنظم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
عقب افتادن  پریود   پریود  نامنظم  . لخته  در  پریود   درد در تخ ...

پریودم منظمه مثلا۲۴به۲۴میشم خب فقط دوماهه دورش شده۱۱روز ۱۱روز خون دارم ولی سر تاریخ پریود شدم درد تخمدان ندادذم

دکتر  برو   که  پشیمون نشی  که زمان و  از  دست دادی 

دلایل  نامنظم بودن پریود  زیاده  

استرس  

تغییر فصل 

پرولاکتین بالا 

اماده  شدن رحم  

کیست  

بهم خوردن هورمن  

تا سونگرافی  نشی  و منظم  نری تحت نظر پزشک  نمیشه  مطمئن شد .

پریودم منظمه مثلا۲۴به۲۴میشم خب فقط دوماهه دورش شده۱۱روز ۱۱روز خون دارم ولی سر تاریخ پریود شدم درد تخ ...

علایمش  فقط  اینا  نیست  باید  سونو بری  

وضعیت  تخمدان  و رحم  چک بشه  

چند سالتونه

عقب افتادن  پریود   پریود  نامنظم  . لخته  در  پریود   درد در تخ ...

همشو دارم😪😪😪😪لعنت به تنبلی تخمدان

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........