2777
2789
عنوان

واقعا که

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست

تو نی نی سایت معمولا جواب نمیدن برنامه 

یه زن و نصب کن برو قسمت ارتباط با کاربران خیلی بهتر از اینجا هست

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

وزنت و قدت چقدره؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همشو دارم😪😪😪😪لعنت به تنبلی تخمدان

ایشالا حل  میشه  

معلوم  نیست  چه  کوفتی  تو غذا و هوا هست   که  همه   تنبلی  تخمدان  دارن  

قبلا  ۱۰ تا ۱۰ تا حامله  میشدن  ، یه دونه  ازاین  مشکلات رو هم نداشتن 

علامت کیست درد شدید زیر شکم بیشتروقتا 

موقع پریودی دردش وحشتناکه من خودم تجربه زیاد دارم 

سعی کن وقتی پ میشی شوید و گل گاوزبون بخوری دمنوشی محشره تا ۴روز بخور

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چرا دکتر نمیری!!من تقریبا سه روز در هفته یا دکترم یا آزمایشگاه هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده کرونا هم معلوم نیست تا کی باشه .علاوه بر این برو پیاده روی خیلی هورمون ها رو تنظیم می کنه و وزنت هم کم میشه

ایشالا حل  میشه   معلوم  نیست  چه  کوفتی  تو غذا و هوا هست   ...

اخ گفتییییییییییییی

۷ ماهه اقدامم اصلا یه وضعی دارم .....یه زور آمپول پری میشم.....هنوز هم خبری از بارداری نیست 

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
وقتی پریود میشم اصلا درد ندارم حتی کمرم یا شکم درد نمیگیره

کیست نداری پس