2777
2789
عنوان

خگخ

582 بازدید | 42 پست

بچه ها رژیم خگخ اولین روزمه امروز صبحونه چی بخورم؟

لبنیات میشه خورد؟

تاپیک قفل بود .گششششنمه بیایید .

@آینازخانوووووووووم  

@سمیه1396  

@دیانا24  

@فندق_فسقلی  

@sepiiiiiideh  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موز خرما گردو پسته عزیزم مادر منم خگخ هست صبح ها شیربادام و شیرنارگیل و اینا میخگره حلوای مخصوص خگخ هم مدام مصرف داره 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
پس صبحانه چیا میشه خورد؟میوه فقط؟

ببین من درست نمیدونم ولی یکی از فامیلامون گرفته بود میگفت صبحونه یه چیزی درست میکرد با جو یادم نیس ولی  خرما و مغز زیاد بخور

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

لبنیات نمیشه

انواع میوه های تازه و خشک

خرما

توت

اسموتی میوه

اجیل خام

کشمش

سبزیجات

واسه صبحونه میتونه مز بخوری مثلا خوردش کنی‌و با   گردو و‌کشمش قاطی کنی و‌بخوری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خوشکلم🖐🏻😍 سمیه همشو گفت دیگه😎

😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام سلام

@دختره_بخندون @violoonist  دیروز گزارشتون عالی بود دیدم تاپیک قفل بود ریپ نمیشد

مهسا عزیز دلم دیگه نمیگم رفتم خونه مامان شرمنده نفسم

انشالله خدا هر چه زودتر به مادرتون سلامتی بده حتما تو چله نادعلی برا سلامتیش دعا میکنم😘😘😘

سمیرا معذرت تو تاپیکت پست گذاشتم🙏🙏🙏

اونور قفله

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉