2777
2789
حسش نیس ندوستیم اونجو حرفیدن رو  شوشو اینجور میدوسته عجغم عجیجم    

خوب گلم اینجا با ما حرف میزنی نه شوشو ما عوض دوست داشتن  از این سلاخی زبان مادری  رعشه میگیریم مهربانم 🤣🤣🤣

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب زرشک توماکارونی تست نکردم 

واااای تست کن عالیه فقط اخرش بریز ک رنگشو قشنگ حفظ کنه

توی پیراشکیم خیلی خوبه اگه نمیریزی

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
چرا اون روز تاپیک زده بودم ماکارونی رو نوشته بودم ماکارانی همه بهم گیر دتدن که اشتباه نوشتی؟

چون ماکارونی درست 

ولی خوب دیگه دیکته و نگارش خیلی ضعیف شده چشم ملت عادت کرده به غلط نوشتن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
برای من همش اتفاق میفته دیگه قارچ نمیزنم قارچام میمونه یخچال خراب میشه😬😐

عه چرا خوب سرخ میکنید؟

مطمئنید تافرداخراب میشه؟اخه نباید بشه که😁

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
ته دیگ نون فقطط

مردای ما ک عاشقه سیب زمینی ان

غیر‌اون ته دیگ دیگه ای نمیتونیم بذاریم

وگرنه من عاشق ته دیگ نون و ته دیگ کدو زردام🤤🤤

البته ته دیگ کدو تنبلا رم فکر کنم فقط ما درست میکنیم

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

من سویا سیب‌زمینی پیاز و ادویجات. رب گاهی اوقاتم سیر رنده شده. 

ماکارانی با گوشت قرمز خیلللی بدمزس چندبار درست کردم اصلا خوشم نیومد. 

گاهی اوقاتم سینه مرغ میزنم

ی ماکارونی دیگم بهش مخلوط میگم. همه چی تو میریزم مثل  قارچ. هویج لوبیا چشم بلبلی. لوبیا  رب گوجه. سیب زمینی. پیاز. سویا یا گوشت چرخ کرده. سینه مرغ. لپه. عدس فلفل دلمه..... زرشک

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
نه من برای یه بیماری دیگه میخورم ولی دکترم گفت چون اینو میخوری کرونا نمیگیری البته نمیشه مثلا شماها ...

دکتر چرت گفته 😂اگه اینطوری بود همه میخوردن

هیاهوی بسیار برای هیچ...
برای من همش اتفاق میفته دیگه قارچ نمیزنم قارچام میمونه یخچال خراب میشه😬😐

خب چرا فریز نمیکنی

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

اصلا نمیدونم این تبلیغات ساوینه فکرکنم

ک دختره میگه مامان ماش داریم و.....

چطوری فقط با ماش ماکارونی درست میکنه 

فرمی و ذرت و هویج واقعا خوشمزه نیس اخه

مال ماکه خوشمزست اگه مهمون ناخونده هم قبلا میومد تعارف میکردیم میخورد همه هم بلااستثنا دوتا بشقاب میکشن

البته من مامانم زباد فرمی بلد نیست خمیر میکنه اون برا دادلشم رشته ای درست میکنه.براهمین خودم درست میکنم کار خاصیم نمیکنم ولی نمیدونم چرا توفامیل پیچیده این با اینکه مجرده ماکارونی شکلیاش محشره  

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ