2777
2789
هویج خیلی خوبه مخصوصا توی ماکارونی الیافه بعدشم خیلی خوشمزش میکنه ماهم قبلا نمیریختیم ولی وقتی ازد ...

میدونم الان عده ای خانم باکلاس حالشون بهم میخوره ولی من مامانم توی قیمه هم هویج میریزه.راستش منکه دوست دارم چون اولش سرخ میکنه بعد میریزه تو خورشت خوشمزه میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اماده میخرید؟ تواماده ها ممکنه هرگوشت و سنگدونی بریزن وممکنه از طعم یکی ازایناخوشتون نیاد  

نه والا خودم گوشت میخرم چرخ میکنم اما بازم مزش تو ماکارانی یجوریه

الهی گاهی نگاهی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو میخوری کرونا نگیری 😐

نه من برای یه بیماری دیگه میخورم ولی دکترم گفت چون اینو میخوری کرونا نمیگیری البته نمیشه مثلا شماها بخورید اگه میشد به شوهرمم میدادم خیلی هم گرونه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

بجز سویا هرچی بزنم دخترم نمیخوره ،😝 خودم با قارچ و فلفل دلمه ایی و گوشت دوست دارم 

دخترم فقط سویا 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
پیاز و گوشت چرخ کرده و ادویه و زرشک و هویج و فلفل دلمه ای وسیر و گاه وقتی  قارچ  و اگه داش ...

چ جالب زرشک توماکارونی تست نکردم 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
حسش نیس ندوستیم اونجو حرفیدن رو  شوشو اینجور میدوسته عجغم عجیجم    

😂😂

من خودمم گاهی خیلی خیلی کم اینجوری فقط برا نوشتن اینجا مینوسم.ولی حرف زدن نه.الانم یهو دیدم تو این تاپیک زیاد تکرار شد یهو چندشم شد😂😂خدایی زبانمون اینجوری تحریف میشه و میرسه دست بچه هامون

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
داداش بزرگم بد غداست.فقط،گوشت و رب فقط ماکارونی رشته ای اما برا خودمون هم فرمی هم سیب زمینی گاهیم ذ ...

فرمی و ذرت و هویج واقعا خوشمزه نیس اخه

هیاهوی بسیار برای هیچ...

سلام دوستی قارچارو حتما با ابلیمووکره وفلفل سیاه مزه دار کن ازمن میشنوی پاپریکا فراموش نشه طعمش عالی میشه نوش جان🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
برا من تا حالا این اتفاق نیوفتاده

برای من همش اتفاق میفته دیگه قارچ نمیزنم قارچام میمونه یخچال خراب میشه😬😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یعنی هرکی بخوره نمیگیره

اونایی که مبتلا شدن بخورن خوب میشن نمیدونم کلیپشو چطوری بذارم 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
میدونم الان عده ای خانم باکلاس حالشون بهم میخوره ولی من مامانم توی قیمه هم هویج میریزه.راستش منکه دو ...

مادر شوهر من هم هویج میزنه هم آلو .....خوشمزه هم میشه

اون حتی تو فسنجونشم هویج رنده ریز میکنه میزنه

انداماشونم خیلی خوبه چون همه غذاهاشون الیاف داره

همشون خوش اندامن

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
میدونم الان عده ای خانم باکلاس حالشون بهم میخوره ولی من مامانم توی قیمه هم هویج میریزه.راستش منکه دو ...

خوبه که 

منم هویچ پلوخیلی دوست دارم 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح