2777
2789
عنوان

وطن

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 27 پست
وطن جاییه که حداقل ۵۰ متر از خاکش مال خودت باشه .. وقتی حتی یک متر از خاکش هم برامون نیست چه وطنی ! ...

استدلال شوهرم اینه میگه نونت رو از کجا میخوری. 

میگم بابا من هرجای دیگم بدنیا میومدم یه لقمه نون پیدا میشد بخورم. مگه همه چی نونه. اونم چه نونی... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موافقم...  منتها شوهرم خیلی اصرار داره میگه اگر راست میگی بمون و اینجا رو بساز. بچه هاتو تربیت ...

چه آدم حسابیایی ک واسه این خاک جون دادن ولی تهش چی شد؟این بود چیزی ک بخاطرش از آرزوها و جوونی و خانوادشون گذشتن؟

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
موافقم...  منتها شوهرم خیلی اصرار داره میگه اگر راست میگی بمون و اینجا رو بساز. بچه هاتو تربیت ...

من نهایت بتونم 70سال عمر کنم چقدر صبر کنم اینجا درست بشه یا اینجارو بسازم

این همه شهید دادیم چی شد؟ 

بیشتر بگم دیگه میترکم

ولی شما به خاطر حفظ زندگیت اگه همسرت خیلی حساسه یه کم کوتاه بیا ارزش نداره این بحثا باعث دلخوری شه💚

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
وطن جاییه که حداقل ۵۰ متر از خاکش مال خودت باشه .. وقتی حتی یک متر از خاکش هم برامون نیست چه وطنی ! ...

دقیقا من همش همینو میگم

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

الان تاپیکتو خوندم دیره ولی نظرمو میگم وطن مثل یه مادر پیرو مظلومه که خیلی مهربونه دوستش دارم تمام تلاشمو برای بهتر شدن حالش انجام میدم میدونم شاید خیلی ارزوهامو نتونه براورده کنه ولی مثل مادرم باهاش کنار میام و دوستش دارم 

الان تاپیکتو خوندم دیره ولی نظرمو میگم وطن مثل یه مادر پیرو مظلومه که خیلی مهربونه دوستش دارم تمام ت ...

اره چه مثال خوبی زدی... مثل یه مادر مظلومه که بچه هاش با بیرحمی دارن هرروز یه زخم تازه روی تنش میزنن😔😔 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز