yaaaaaasamin مدیر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 3928 عنوان وطن | مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 27 پست بیاید بگید چه احساسی به این کلمه دارید. خودمم میگمیه بحثی پیش اومد بین من و شوهرم... میخوام نظر شما رو هم بدونم... میخوام بدونم چه احساسی بهش دارید و تا کجا پاش وایمیسید... 1399/08/29 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaaaaaasamin مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 3928 وطن جاییه که حداقل ۵۰ متر از خاکش مال خودت باشه .. وقتی حتی یک متر از خاکش هم برامون نیست چه وطنی ! ... استدلال شوهرم اینه میگه نونت رو از کجا میخوری. میگم بابا من هرجای دیگم بدنیا میومدم یه لقمه نون پیدا میشد بخورم. مگه همه چی نونه. اونم چه نونی...
مهساااهستم عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7605 هیچ حسی هر جا احساس خوشبختی کنم اونجا وطن منه که متاسفانه تو این کشور این حسو ندارم&nb ... موافقم شدید👏👍👌 شُکر
76haniye76 عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 6475 موافقم... منتها شوهرم خیلی اصرار داره میگه اگر راست میگی بمون و اینجا رو بساز. بچه هاتو تربیت ... چه آدم حسابیایی ک واسه این خاک جون دادن ولی تهش چی شد؟این بود چیزی ک بخاطرش از آرزوها و جوونی و خانوادشون گذشتن؟ ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
مهساااهستم عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7605 هیچ حسی ندارم تو اولین موقعیتی که پیش بیاد دوست دارم از اینجا برم نظر شخصی من اینه که جایی که به د ... 👏👏👏👏👏😔😔😔😔 شُکر
yaaaaaasamin مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 3928 چه آدم حسابیایی ک واسه این خاک جون دادن ولی تهش چی شد؟این بود چیزی ک بخاطرش از آرزوها و جوونی و خانو ... دقیقا منم همینو میگم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
سلطان_سلیطه_ها2 عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 9026 موافقم... منتها شوهرم خیلی اصرار داره میگه اگر راست میگی بمون و اینجا رو بساز. بچه هاتو تربیت ... من نهایت بتونم 70سال عمر کنم چقدر صبر کنم اینجا درست بشه یا اینجارو بسازماین همه شهید دادیم چی شد؟ بیشتر بگم دیگه میترکمولی شما به خاطر حفظ زندگیت اگه همسرت خیلی حساسه یه کم کوتاه بیا ارزش نداره این بحثا باعث دلخوری شه💚 اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری
yasmangol1994 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6922 استدلال شوهرم اینه میگه نونت رو از کجا میخوری. میگم بابا من هرجای دیگم بدنیا میومدم یه لقمه ن ... 😢 😍😍😍
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11960 موافقم شدید👏👍👌 ❤️🙏🌹 میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
yaaaaaasamin مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 3928 من نهایت بتونم 70سال عمر کنم چقدر صبر کنم اینجا درست بشه یا اینجارو بسازم این همه شهید دادیم چی شد؟ ... کارمون از دلخوری گذشته... ای بابا... ای بابا...
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19736 وطن جاییه که حداقل ۵۰ متر از خاکش مال خودت باشه .. وقتی حتی یک متر از خاکش هم برامون نیست چه وطنی ! ... دقیقا من همش همینو میگم زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
he_mi عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 5876 الان تاپیکتو خوندم دیره ولی نظرمو میگم وطن مثل یه مادر پیرو مظلومه که خیلی مهربونه دوستش دارم تمام تلاشمو برای بهتر شدن حالش انجام میدم میدونم شاید خیلی ارزوهامو نتونه براورده کنه ولی مثل مادرم باهاش کنار میام و دوستش دارم
yaaaaaasamin مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 3928 الان تاپیکتو خوندم دیره ولی نظرمو میگم وطن مثل یه مادر پیرو مظلومه که خیلی مهربونه دوستش دارم تمام ت ... اره چه مثال خوبی زدی... مثل یه مادر مظلومه که بچه هاش با بیرحمی دارن هرروز یه زخم تازه روی تنش میزنن😔😔