2777
2789
ان شاالله مشکلت حل بشه باید چند ماه یا چند سال همینطوری باهاش بودی میشناختیش بعد عقد و ازدواج میکرد ...

اره تو عقدم یه دفه اینطوری شد ولی جدی نگرفتم اگ همون موقع جدا شده بودیم خیلی خوب بود دوباره با حرفاش خر شد,مثلا فامیلم هستیم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخه از یه طرفیم مامان بابام نمیزارن دیگ وقتی اومده بود سراغم انقد گریه کردن بابام داشت سکته میکرد من ...

پس پدر و مادرت رو نگه دار براي خودت وقتي اينهمه هم خاميت هستن.شوهرت گفتم شايد تغيير كرده باشه اما كامل نه و شايد حتي تا يه مدتي و بعد دوباره شروع كنه.و به قول خودت به خاطر بچه اومده دنبالت

ما ملت حسينيم
منم میخاستم یه فرصت دوباره بدم بهش بخاطر دخترم ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه که تعهد کتبی بده

ببين تعهد كتبي فايده نداره مگه محضري حق طلاق و حضانت بگيري تعهد كتبي بگه من خوب ميشم و نميزنم بعد بزنه زيرش فايده اي براي تو داشتنش نداره

ما ملت حسينيم
پس پدر و مادرت رو نگه دار براي خودت وقتي اينهمه هم خاميت هستن.شوهرت گفتم شايد تغيير كرده باشه اما كا ...

اره ب نظرم میتونه دوباره مث قبل بشه نمیدونم حالا ک همینجوری داریم پیش میریم انشالله خدا خودش کمک کنه خیلی خسته شدم از زندگیم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

[QUOTE=164871247]اره بعیده ولی منم باور کردم حرفاشو ک عوض میشه میخاستم برم گفتم ک بابام داشت سکته میکرد مامانم خودشو ...[/QUOTE

با پدر و مادرت حرف بزن بگو شما چقدر نگران من هستيد كه ضربه نخورم منم نگران بچمم اينده نميخام پشيمون بشم اگر گفت چرا يه فرصت ندادي به بابام لال نشم 

ما ملت حسينيم
ببين تعهد كتبي فايده نداره مگه محضري حق طلاق و حضانت بگيري تعهد كتبي بگه من خوب ميشم و نميزنم بعد بز ...

ن همون حق طلاق و اینا رو میخام ازش

در صد کم پیدا میشه مرد حق طلاق و حضانت بده

اگه بخاد مث ادم زندگی کنه میده چرا نده 

میتونم بپرسم لر کجا هستن؟

خرم اباد

[QUOTE=164871247]اره بعیده ولی منم باور کردم حرفاشو ک عوض میشه میخاستم برم گفتم ک بابام داشت سکته می ...

اره.  از یه طرفیم مامان بابام میگن این درست نمیشه خودمم میدونم تا حدی درست میگن از رفتاراش ک هنوز تغییر نکرده ولی هنوز امید دارم ک یه تغییری کنه و تموم شه

گوشش پرشده دیگه آره تقصیر مادرشه حتی رفته طلسم گرفته که مارو جداکنه من دیگه نمیدونم

این عفریته اخرم نمیزاره شما زندگی کنین

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
ايشالا سرِش وِ سنگ بَخورَ و وِرگَردَ وِ زِنِيي

خخخخ انشاالله من فقط حالیم میشه اصن نمیتونم حرف بزنم