2777
2789
اولش حس خوشحالی بعد حس پشیمونی الانم حس غلط کردم، شکر خوردم،...

چرا پشیمونی؟

مشکلت با شوهرت چی بود؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدایی گاهی مثل جدا شدن پروانه از پیله ست..... . . . البته گاهی

دقیقا منم همین حسو دارم 

وقتی نتونی ی عروسی بری 

حسرت یبار با مانتو بیرون رفتن رو داری 

راحت رفت و آمد نکنی با خونوادت 

معلومه طلاق میشه رها شدن اخ ک چقد دلم میخواد 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
منم 4سال نامزد بودم 5ساله عروسی کردم.. با یه بچه نمیدونم چیکار کنم از شوهرم متنفرم 

چون بچه داری، با بچت خوش باش و بمون.

من با بهترین شرایط جدا شدم. با بهترین کیس ازدواج مجدد کردم. ولی هم خودم هم بچه طفل معصومم بد ضربه دیدیم.

هر روز میگم صد رحمت به بابای دخترم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
دقیقا منم همین حسو دارم  وقتی نتونی ی عروسی بری  حسرت یبار با مانتو بیرون رفتن رو داری&n ...

حالا که این حس رو داری.......چقدر بعد از رسیدن به این حس خودت رو تجزیه و تحلیل کردی؟!

هر مشاور یا وکیلی میرم همینو میگه

من تو عقد مشکل داشتم.

پاش موندم.

بعد ۷ سال با یه بچه جدا شدم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
ان شا الله که خوشبخت شی😊

ممنون  فدات تو چرا به هم زدی  من الان فقط بخاطر حرف ها و تیکه های خانواده خود موزدم به بیخیالی بخدا

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
چرا متنفری؟؟

خیانت کرد بهم. من فقط 14سالم بود ک عقد کردم بچه بودم چقد تحمل کردم با همون بچگیم... باورت میشه چند ماه بعد از عروسیمون... تو حاملگیم... بچه دنیا اومد بهم خیانت کرد کثافت ولی حالیم نبود ک طلاق بگیرم... اخ ک بهترین سال‌های عمرم ب هدر رفت ک رفت

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘