2777
2789
اوایل تا با شوهرم حرف میزدم برای اینکه مشکل بندازه زنگ میزد به شوهرم میگفت داره با یه پسر غریبه حرف ...

شوهرمنم خداروشکر قیدشونو زده چون دیده اصلا خیر وصلاحشو نمیخوان

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
بچه قبلیم سقط شد سر اون عقده خالی کرد و هر چی خواست گفت با خوشحالی زنگ زدم بهش بعد از شش سال خبر بدم ...

سقط که دست خودت نیس.بیخیال حرف دیگران.اگه طرف کمی شعورداشته باشه میفهمه که دس خودت نبوده.حتما اون زمان قسمت نبوده یا هرچی که بود خواست خداهمون بود.الانم خواست خدااینه یه وروجک ناز بندازه ت بغلت😍اصلا خودت رو ناراحت نکن به هرچیزی که باعث ناراحتیت میشه فکر نکن دوری کن. نمیگم بی احترامی.فقط دوری کن از هرچیزی که ناراحتت میکنه.بعد انشاالله به سلامتی وروجک خوشگل و نازت که به دنیااومد کم کم خودش همه چیو درست میکنه😉پس الان فقط به فکر خودت و اون نازع تو دلت باش که باید خیلی مواظبش باشی😄پس خیلی خیلی مواظب خودت باش و لذت ببر ازاین لحظه های شیرین  و لذتبخش.که بعدا قراره واسش تعریف کنی😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط که دست خودت نیس.بیخیال حرف دیگران.اگه طرف کمی شعورداشته باشه میفهمه که دس خودت نبوده.حتما اون زم ...

عمرا بخدا اگه دیگه آدم سابق باشم 

یه کاری براش انجام دادم که بخدا قسم هیچ عروسی حاضر نیست انجام بده 

حالا یبار که سایت خلوت بود یادم بنداز بهت بگم

اما یکبار تشکر نکرد

بعد زنگ زدم خبر بارداری بدم جای خوشحالی پریده به من 

اونبارم سقط کردم حالم خیلی بد بود اومدن بیمارستان هی جلو خانوادم میگفتن این سقطیه به کی برده؟؟؟یا هی میکفتن همه فامیل دارن زنگ میزنن تبریک بارداری بگن ما چی بگیم که سقط شده 

در صورتی که هیچ کس نمیدونست باردارم خودشون هی میگفتن سقط کزده 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

نه اون به من زنگ میزنه نه من به اون ...مگر اینکه مریض باشه یا عید نوروز باشه صداشو بشنوم😁

خیر سرم ۱ساله عقد کردم انگار ن انگار عروس این خونواده ام ...

اون از خواهر شوهرم ک پشتم فحش میده...اونم از جاریه زبون باز پاچه خوارمون...

شماره جاریمو ک اصن ندارم😁

ولی همش حرص میخورم🥴