2777
2789
فعلن منتظرم ببینم هفته بعد ک نی نی جانم دنیا اومد میخواد چی بهش کادو بده بعدش حسابی حرف دارم 🙂😂

به ما هیچی ندادن.برادرشوهرم سکه میخواست بده مادرشوهرم وسط پذیرایی زدش ازش گرفت😐گذاشت تو کیفش

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما با هاشون قطع رابطه کردیم امرو پدر شوهرم اس داده به شوه م که بچتو فردا بیار ببینیم شوهرم جواب داد هر وقت تونستین برام ارزش قایل شین وقت خواهرم از اون اپارتمان بهن بدین می ام وگرنه فک کنین من مردم

تبریک میگم عزیزم 😍..بیخیال خودتو ناراحت نکن.فکرت فقط اون وروجک ت دلت باشه😉

بچه قبلیم سقط شد سر اون عقده خالی کرد و هر چی خواست گفت با خوشحالی زنگ زدم بهش بعد از شش سال خبر بدم 

خبرش نوه اولشه مثلا

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
وای چرا ؟ مجرد بود برادرشوهرت ؟ 

آره مجرده.خب راضی نیست پسرش واسه بچه ی من خرج کنه.ناگفته نماند که چندروز بعدش برادرشوهرم طفلی یواشکی اومد خونمون سکه رو داد رفت.کلی هم واسه دخترم تا الان چیز میز خریده

😬😬چ بیشعور بگیر به یورت خواهر 

سر اینکه شوهرم دوستم داره همش مشکل میندازه 

میگه قدیم پسرا با مادراشون بودن الان شانس من همه در ک....ن زناشونن

بدبخت عقده ایه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بچه قبلیم سقط شد سر اون عقده خالی کرد و هر چی خواست گفت با خوشحالی زنگ زدم بهش بعد از شش سال خبر بدم ...

بعضیا لیاقت ندارن ول کن.مادرشوهرمنم تو بیمارستان داد وهوار راه انداخت که چرا بچه دختره.پرستارا انداختنش بیرون.یه مشت عقده این فقط نکبتا

بعضیا لیاقت ندارن ول کن.مادرشوهرمنم تو بیمارستان داد وهوار راه انداخت که چرا بچه دختره.پرستارا انداخ ...

اوایل تا با شوهرم حرف میزدم برای اینکه مشکل بندازه زنگ میزد به شوهرم میگفت داره با یه پسر غریبه حرف میزنه، شوهرمم کلا قید خانوادشو زد 

بخدا شوهرم گله، دیدی چقدر مادر برای آدم زحمت میکشه؟قشم میخورم شوهرم بیشتر از مادرم برام زحمت کشید

سر اینکه شوهرم دوستم داره همش مشکل میندازه  میگه قدیم پسرا با مادراشون بودن الان شانس من همه د ...

حالا مادرشوهر من به شوهرم میگفت قدیم بابات منو میزد تو چرا زنتو نمیزنی بی غیرت😐

حالا مادرشوهر من به شوهرم میگفت قدیم بابات منو میزد تو چرا زنتو نمیزنی بی غیرت😐

من شوهرم خودشو میکشه برای من 

هر وقت میرم خونشون بخدا شوهرم غذا میذاره دهنم که بیشتر بسوزن😂😂😂😂انقدر زیر چشمی نگاه میکنن و حرص میخورن کیف میکنم😅