2777
2789
عنوان

انوکسان ۴۰۰۰

2550 بازدید | 21 پست

دوستلن عزیز. لطفا تجربه هاتون رو درصورت مصرف این دارو در بارداری و بعد روی جنین و بچتون بعد از به دنیا اومدن میفرمایید ؟؟ واقعا خیلی سردرگم شدم‌ 

من هرشب میزنم. اوایل به بازو الان  شاید4ماهه دور ناف. 

تا قبل از این 4تا سقط داشتم اما شکر خدا این آمپول میزنم تا الان مونده7ماهمه. از اول که فهمیدم باردارم زدم. 

1403/5/22مردم

روی جنین تاثیر نداره که من از اولش زدم تا اخر فقط بعد زایمان نزدم قطع کردم دکترم چیزی نگفت دچار آمبولی ریه شدم نباید یهو قطع کرد همین 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مشکل انعقاد خون داشتم. اما تو آزمایش خیلی خفیفه. 4تا سقط داشتم واکثرا دکترا چون خفیف بود اصلا توجهی نمیکردن. تا یک دکتر گفت وقتی باردارشدم سریع باید آمپول رو شروع کنم منم تا فهمیدم مثبته رفتم. ساک رویت نشد بتا بعد از دو روز نصف شد گفتن یا داره میفته یا خارج رحمه. تو تاپیکم هست. اما به خواست خودمون آمپول رو نوشت. 9روز زدم بتادادم شد18هزار. دوهفته بعد ساک رویت شد قلبشم زد الحمدالله. هر شب از اول میزنم گفت تا آخر باید بزنی

1403/5/22مردم
میشه بگی چرا؟ امبولی ریه چیه؟ چون منم زمان انتقال جنین میزنم 

نه این زمان مشکلی نیست به مدت طولانی که ادم میزنه نه ماااه بعدش نباید یهو قطع میشه باید با آسپرین کنترلش کرد یواش یواش قطع بشه و این مشکل تو سزارین بیشتر از طبیعی هست من پای چپم لخته بست خون . بعدش یه تیکش رفته بود ریه به این میگن آمبولی 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نه این زمان مشکلی نیست به مدت طولانی که ادم میزنه نه ماااه بعدش نباید یهو قطع میشه باید با آسپرین کن ...

وایی چه سخت لخته خون خیلی سخته که چطوری رفع شد؟ واقعامسئله خطرناکیه. خداخودش کمک کنه. واسه منم دعاکن دوستم اینبارنتیجه بگیرم ازای وی افم. توی سیکلم. 😭

وایی چه سخت لخته خون خیلی سخته که چطوری رفع شد؟ واقعامسئله خطرناکیه. خداخودش کمک کنه. واسه منم دعاکن ...

اره خیلی خطرناک داشتم میمردم چند روز آی سیو و اینا موندم با بچه چهل روزه که خونه پیش مامانم بود . بعدشم شیر نتونستم بدم دکتر منع کرد بخاطر داروهایی که میخوردم . عزیزم توکلت به خدا باشه زورکی ازش چیزی نخوا اگه صلاحته بهت میده اگه متوسل بشی بهش و خودتو در اختیارش بزاری هم راحت میشی هم استرس نمیگیری بشرطی که از ته دلت بهش اعتماد کنی

اره خیلی خطرناک داشتم میمردم چند روز آی سیو و اینا موندم با بچه چهل روزه که خونه پیش مامانم بود . بع ...

اره درست میگی توکل برخدا طفلی چی کشیدی توعزیزم. خداسلامتی بده. 

ممنون چشم بخدای مهربون اعتماد دارم شمام دعاکن

من هرشب میزنم. اوایل به بازو الان  شاید4ماهه دور ناف.  تا قبل از این 4تا سقط داشتم اما شک ...

من یه سقط داشتم. قبل از این. ولی دکتر کلا ۳۰ تا داده‌ ‌ دیشب یه دونه زدم. ایا اگه شروع کردم باید تا اخر بزنم ؟ اتفاقی می افته اگه نزنم ؟؟؟ 

نه این زمان مشکلی نیست به مدت طولانی که ادم میزنه نه ماااه بعدش نباید یهو قطع میشه باید با آسپرین کن ...

اگر فقط به مدت یک ماه هر روز استفاده بشه چی؟ من مشکل انعقاد ندارم ولی چون سقط داشتم و هیچیش تشکیل نشده بود سری قبلی دکتر برام نوشت. ولی کلا ۳۰ تا نوشته. ۱۵ بسته‌ 

من هرشب میزنم. اوایل به بازو الان  شاید4ماهه دور ناف.  تا قبل از این 4تا سقط داشتم اما شک ...

عزیزم سقط هات خود به خودی بود ؟؟ توی چند هفته ؟ منم یه سقط تو ۶ هفته داشتم. 

اگر فقط به مدت یک ماه هر روز استفاده بشه چی؟ من مشکل انعقاد ندارم ولی چون سقط داشتم و هیچیش تشکیل نش ...

عزیزم زدنش مشکلی ایجاد نمیکنه که خونرسانی به جنین بهتر میشه منم مشکل انعقادی نداشتم ولی چون سقط و اینا داشتم دکترم داد و خیلی هم خوب شد نه با یه ماه استفاده هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش اصلا