عزیزم دکترت شمارو ازمایش خون انعقادی و ایمنی فرستاده که این امپول و قرص پردنیزول رو بهتون تجویز کرده یا سرخود؟چون معمولا همه یه سقطو دارن اونم همین هفته ها که معلوم نمیشه از چیه من بعد سقط اولم اصلا هیچ دکتری هیچی نداد و گفتن طبیعیه راست میگن سقط یه جنین شش هفته طبیعیه برای بار اول اونو مورد بررسی قرار نمیدن ولی بعد از چندتا سقط ازمایش میفرستن ببین مشکل انقاد داری که سقط میشه یا ..... بعدش این امپولو میدن حتی بعصیا مشکل انعقادی هم ندارن ولی بازم سقط میشه یعنی مثلا سه تا سقط کرده این امپولو میدن و نتیجه هم میده ولی نه برای یدونه سقط .اگه سرخود داده استفاده نکن برو یه دکتر دیگه اصلا لزومی نداره کورتون استفاده کنی اخه. اصلا هم دیگه پاتو مطب این دکتر نزار ولی اگه طبق ازمایشاتت داده باید همشو استفاده کنی این امپول اینجوریه مدلش یا نمیزنن یا اگه زدی باید ادامه بدی به مدت یکماه زدن که معنی نداره اگه بخاطر تشکیل قلب میزنی یکماه زدی بعدش نزدی خوب نمیشه که باز یا هم باید بجای امپول قرص اسپرین میداد که معمولا دکترا برای اکثر مریضای بدون مشکل عرض میکنم بدون مشکل حتی واسه خواهر منم داد دکتر چون عوارض نداره همین دارو رو تجویز میکنن . اصلا بحث امپول جداست الکی که نباید زد نه مشکل جدی داری و نه ای وی اف کردی یدونه سقط که این امپولو نمیدن پس چرا داده برو با یه متخصص دیگه هم حرف بزن
اگه این امپولو یکماه زدی حین زایمان لازم نیست به دکترت بگی چون با یه ماه استفا ه اونم ماههای اول هیچ اتفاقی نمیفته چون اثر این امپول فقط دو روز تو بدن میمونه یعنی دوروز نزنی دیگه تموم میشه اثرش .
بعد اگه بازوت اینا بزنی کبودی داره ولی دور ناف عالیه کبودی و درد نداره من تا اخرش دور ناف زدم
من فکر کردم مشکل انعقادی داری که تجویز کرده گفتم به جنین خونرسانی بهتر میشه ولی اگه مشکلی نداری چرا الکی تجویز کرده مگه نخود لوبیاست . و اون پردنیزول که صد برابر بدتر مگه یه کورتونو الکی تجویز میکنن اینو برای اونایی که ایمنی بدنشون ضعیفه میدن حتی به منم ندادن ایمنیم خوب بود همه اینارو از روی ازمایش مخصوص ژنتیک تشخیص میدن