2777
2789
عنوان

انوکسان ۴۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 21 پست
عزیزم زدنش مشکلی ایجاد نمیکنه که خونرسانی به جنین بهتر میشه منم مشکل انعقادی نداشتم ولی چون سقط و ای ...

گلم شرمنده خیلی میپرسم شما چه مدت زدی عزیزم ؟ راحت هم حذفش کردی بعد از دوره ی درمان ؟  میشه بپرسم که چون قبلا سقط داشتی، سری دوم علاوه بر این دارو چه داروهای دیگه ای دکتر براتون نوشت ؟ لطف میکنبد ⚘🌹🥀

گلم شرمنده خیلی میپرسم شما چه مدت زدی عزیزم ؟ راحت هم حذفش کردی بعد از دوره ی درمان ؟  میشه بپر ...

من از اول بارداری زدم وسطش هماتوم اومد سراغم و خونریزی یک ماه قطع کرد دکترم هماتوم که رفت بازم شروعش کرد . من بعد اولین مرده زاییم دکترم ازمایشلت مربوط به انعقاد و ایمنی نوشت انعقادم یه کوچولو مشکل داشت یعنی با آسپرین حل میشد دفعه دوم آسپرین دادن بهم ولی بازم سقط کردم بخاطر خونریری های زیاد وگرنه جنین مشکلی نداشت بار سوم دکترم گفت امپول هم جایگزین کنیم تا بهتر نتیجه بگیریم هم امپول میزدم هم آسپرین میخوردم این امپول مشکلی نداره چون آی وی اف ها هم میزنن بدون مشکل انعقاد خون خونرسانی به جنین بهتر میشه و جنین بهتر رشد میکنه حتی بعضیا که انعقاد خون ندارن ولی جنین توقف رشد میکنه وسقط میشه یا قلب تشکیل نمیشه اونا هم بهتر نتیجه میگیرن با زدن آمپول . من علاوه بر امپول شیاف سیکلوژست هم داشتم تا سه ماه زدم . من هشت ماهگی بچمو بدنیا اوردم تو یه بیمارستان دولتی بعد زایمان چون دکترم بالا سرم نیومد واسه همین بهم کسی نگفت امپولو یهو قطع نکنم یا لااقل آسپرین بخورم و یکی از عوارض سزارین همین امبولی هست باید خیلی دقت کرد بعد زایمان . بازم هرسوالی داری بپرس عزیزم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از اول بارداری زدم وسطش هماتوم اومد سراغم و خونریزی یک ماه قطع کرد دکترم هماتوم که رفت بازم شروعش ...

ممنوونم عزیزم . لطف کردی که انقدر دقیق برام توضیح دادی. من یه سقط ۶ هفته داشتم. هیچیش تشکیل نشد . خود به خودی افتاد. این سری دکتر اسید فولیک ۵ و شیاف پروژسترون و این امپول رو با پردنیزولون ۵ همراه با مولتی ویتامین اکتی ناتال نوشت کهA  to  z هست‌ . من پردنیزولون رو نمیخورم چون کورتونه و من تنها یه سقط داشتم. فولیک اسیدم چون از اسفند ۹۸ دارم هرروز میخورم ۱ مصرف میکنم به جا ۵. شیافو میزنم و این امپول و اکتی ناتال. پس ممکنه دکتر بعد از یه مدت این  امپولم حذفم کنه ؟ من بیشتر نگران تاثیرات بعدی رو بچه بودم‌ در حین رشد و بزرگ شدن‌ . اگر هر بیمارستانی موقع سزارین به دکتر خاص خودم بگم که این امپولو میزدم نحوه ی قطع دارو رو میگن بهم دیگه ؟ من گروه خونم هم منفیه. همسرم نثبت. بلافاصله بعد زایمان اگر جنین منفی نباشه هم باید رگام بزنم چون ناسازگاری خونی میده

شمام این امپولو میزدی کبود میشدی ؟ 

ممنوونم عزیزم . لطف کردی که انقدر دقیق برام توضیح دادی. من یه سقط ۶ هفته داشتم. هیچیش تشکیل نشد . خو ...

عزیزم دکترت شمارو ازمایش خون انعقادی و ایمنی فرستاده که این امپول و قرص پردنیزول رو بهتون تجویز کرده یا سرخود؟چون معمولا همه یه سقطو دارن اونم همین هفته ها که معلوم نمیشه از چیه من بعد سقط اولم اصلا هیچ دکتری هیچی نداد و گفتن طبیعیه راست میگن سقط یه جنین شش هفته طبیعیه برای بار اول اونو مورد بررسی قرار نمیدن ولی بعد از چندتا سقط ازمایش میفرستن ببین مشکل انقاد داری که سقط میشه یا ..... بعدش این امپولو میدن حتی بعصیا مشکل انعقادی هم ندارن ولی بازم سقط میشه یعنی مثلا سه تا سقط کرده این امپولو میدن و نتیجه هم میده ولی نه برای یدونه سقط .اگه سرخود داده استفاده نکن برو یه دکتر دیگه اصلا لزومی نداره کورتون استفاده کنی اخه. اصلا هم دیگه پاتو مطب این دکتر نزار ولی اگه طبق ازمایشاتت داده باید همشو استفاده کنی این امپول اینجوریه مدلش یا نمیزنن یا اگه زدی باید ادامه بدی به مدت یکماه زدن که معنی نداره اگه بخاطر تشکیل قلب میزنی یکماه زدی بعدش نزدی خوب نمیشه که باز یا هم باید بجای امپول قرص اسپرین میداد که معمولا دکترا برای اکثر مریضای بدون مشکل عرض میکنم بدون مشکل حتی واسه خواهر منم داد دکتر چون عوارض نداره همین دارو رو تجویز میکنن . اصلا بحث امپول جداست الکی که نباید زد نه مشکل جدی داری و نه ای وی اف کردی یدونه سقط که این امپولو نمیدن پس چرا داده برو با یه متخصص دیگه هم حرف بزن 

اگه این امپولو یکماه زدی حین زایمان لازم نیست به دکترت بگی چون با یه ماه استفا ه اونم ماههای اول هیچ اتفاقی نمیفته چون اثر این امپول فقط دو روز تو بدن میمونه یعنی دوروز نزنی دیگه تموم میشه اثرش .

بعد اگه بازوت اینا بزنی کبودی داره ولی دور ناف عالیه کبودی و درد نداره من تا اخرش دور ناف زدم 

من فکر کردم مشکل انعقادی داری که تجویز کرده گفتم به جنین خونرسانی بهتر میشه ولی اگه مشکلی نداری چرا الکی تجویز کرده مگه نخود لوبیاست . و اون پردنیزول که صد برابر بدتر مگه یه کورتونو الکی تجویز میکنن اینو برای اونایی که ایمنی بدنشون ضعیفه میدن حتی به منم ندادن ایمنیم خوب بود همه اینارو از روی ازمایش مخصوص ژنتیک تشخیص میدن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم دکترت شمارو ازمایش خون انعقادی و ایمنی فرستاده که این امپول و قرص پردنیزول رو بهتون تجویز کرده ...

قررربونت نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم. باز از دیشب افتادم به لک. 

قررربونت نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم. باز از دیشب افتادم به لک. 

شاید چون سرخود امپولو داده اینجوری لک میبینی 

از یه دکتر دیگه وقت بگیر برو نترس همه لکها منجبر به سقط نمیشه شاید هماتون اینا داری

شاید چون سرخود امپولو داده اینجوری لک میبینی  از یه دکتر دیگه وقت بگیر برو نترس همه لکها منجبر ...

با ۶ تا دکتر مشورت کردم ۳ تا میگن بزن. ۳ تا میگن ضرورت نداره‌ همون روز که دارو داد اینکارو کردم.